Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

2 tips om het juiste marketingtalent te vinden!

Het kan erg lastig zijn om de juiste persoon voor een functie te vinden. Zeker als je een jong talentvol iemand zoekt die de banen voor het uitkiezen heeft. Hoe zorg je er nou voor dat dit talent voor jouw bedrijf komt werken en zich hier verder gaat ontwikkelen. Hieronder zal een tip staan hoe je deze persoon binnen kan halen. Als tweede tip zal er verteld worden hoe je deze persoon ook daadwerkelijk aan boord kan houden. Ben jij nou nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Tip 1: Zorg voor een duidelijk functieprofiel

Maak eerst voor jezelf duidelijk naar wat voor iemand je op zoek bent en welke functie diegene moet uitvoeren. Door dit voor jezelf duidelijk te maken is het opstellen van een functieprofiel veel gemakkelijker. Zorg ervoor dat je bij het functieprofiel duidelijk aangeeft wat er verwacht wordt van de nieuwe medewerker, en wat jouw bedrijf zal doen om dit makkelijker te maken. Geef daarnaast ook mogelijke ontwikkelingsmogelijkheden in deze functie weer zodat sollicitanten zien dat deze baan voor een langere tijd interessant kan zijn. Hiermee maak je de vacature een stuk interessanter voor de sollicitant.

Tip 2: Werkomgeving

Als je de sollicitant hebt binnengehaald is het natuurlijk van belang dat deze ook bij je blijft werken. Een van de punten die hier goed aan bijdraagt is een fijne werkomgeving. Kijk daarom goed naar de mogelijkheden wat je deze werknemer kan bieden. Moet diegene bijvoorbeeld vaak naar afspraken buiten de deur? Kijk dan naar een leaseauto zodat dit niet met een eigen auto gedaan hoeft te worden. Maar het draait niet alleen om fysieke spullen om de werkplek fijner te maken. Denk bijvoorbeeld aan cursussen en opleidingen welke vanuit de werkgever worden vergoed. Op deze manier kan de werknemer zich ook op persoonlijk vlak blijven ontwikkelen.

Kijk ook eens naar de voordelen van een recruitment bureau

Kan je zelf niet de juiste kandidaten vinden? Bekijk dan eens de mogelijkheid om een recruitment bureau in te schakelen. Zo’n bureau weet precies wat er aan de hand is in de banenmarkt en zijn gespecialiseerd in het vinden van geschikte kandidaten. Zo kan een online marketing recruiter voor jouw bedrijf aan de slag gaan om kandidaten

https://www.matchfortalent.nl/