Maak een Verticale tuin met de Jungle Kunsthaag mat

Internetmarketingaudit

Verticale tuin Jungle Kunsthaag mat

Een Verticale tuin heeft niet veel ruimte nodig en kan op de meeste plekken worden gecreëerd, of je nou een grote tuin of een klein balkon hebt, een dakterras of in de serre. Met deze Jungle kunsthaag wandmat moet dit zeker gaan lukken.

De verticale tuin is steeds meer in opkomst in Nederland, Belgie en Duitsland. Een verticale tuin is veelomvattend dus er is veel mee te doen. Het is vooral terug te zien in openbare gelegenheden, op de luchthaven en in het bedrijfsleven. Voor Horeca gelegenheden is het tevens ideaal, want het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Een Frisse en Groene omgeving

Met deze Jungle kunststof Wandmat heb je beslist niet veel matten nodig voor het benodigde resultaat omdat de afmeting 1x1meter is, is er in een handomdraai een fris en groene omgeving gemaakt. Bovendien zorgt groen voor een ontspannen en sfeervol resultaat.

Het resultaat is dan ook meteen te zien omdat men niet hoeft te wachten tot er iets groeit, omdat de wandmat geen onderhoud behoeft is het nog gemakkelijker om deze op te hangen. Er is geen dure tuinman of onderhoudscontract voor nodig. En als men de mat op een andere plek wil plaatsen, dan kan deze gewoon van de muur afgehaald worden.

Tropische verticale tuin

Maak een tropische verticale tuin met deze wandmat, de mat is voorzien van  diverse tropische planten zodat er een botanische sfeer door ontstaat. Hiervoor hoef je dus niet naar de echte jungle.

Een echte eyecatcher

De wandmat bestaat uit 16 tegels van 25 x 25 cm en kan dus naar elk gewenst formaat of model worden aangepast. Hiermee heeft u echt een eyecatcher en zult zeker hele positieve feedback ontvangen.

De voordelen van de Jungle Wandmat

  • Eenvoudig te bevestigen
  • Onderhoudsarm
  • Blijft hele jaar groen
  • Direct resultaat
  • Duurzame oplossing
  • Geen tuinman nodig
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Betere acoustiek
  • UV bestendig
  • Perfect voor Showroom, Etalage, Winkel, Horeca, Terras, Expositie

Bekijk en bestel deze wandmat in de webshop van KunsthaagEU.

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/

Jungle Wandmat Kunststof, maak indruk in uw bedrijf

De Jungle style is momenteel echt een trend. Met deze Kunststof Wandmat in Jungle uitvoering haalt u dan ook echt iets moois naar binnen en zorgt voor een prachtige groene wand bedekt met tropische planten.

Deze volle wandmat is zeer eenvoudig zelf te bevestigen aan de wand, hier hoeft u niet een dure tuinman voor in te huren. Met een afmeting van 1 x 1 meter is al met enkele wandmatten een prachtige tropische sfeer gemaakt.

Maak indruk op de omgeving met deze Kunststof Wandmat, maak uw eigen verticale tuin aan de wand zonder onderhoud en onderhoudscontracten. Een voordelige en duurzame oplossing.

Sfeervol met meer groen

Met meer groen is er meteen een sfeervolle situatie gecreeerd, een groene omgeving werkt ontspannen en zorgt voor meer gezelligheid. Een groene omgeving is tegenwoordig steeds meer te zien en vooral de Jungle uitvoering is helemaal trending. Bovendien is het bewezen dat er minder ziekteverzuim is en sfeerverhogend werkt.

Een echte Eyecatcher

Met dezeJungle Wandmat van Kunststof zult u echt indruk maken op uw omgeving, het zorgt zeer zeker voor positieve reacties. Bij de entree of receptie van uw bedrijf zal deze wandmat zeer mooi staan. In de showroom als achtergrond, in horecagelegenheden zal het eveneens zeer mooi staan.

Bovendien werkt het geluiddempend, de wandmat is onderhoudsarm en ook makkelijk weer te verwijderen als deze naar een andere plek moet worden verplaatst.

Op een expositie of beurs zal deze Wandmat het uitstekend doen als aankleding op de stand, een gezellige stand trekt meer aandacht. En in horecagelegenheden blijft men langer zitten en zorgt voor meer omzet.

Bezichtig en bestel de Jungle Wandmat 24 / 7 in onze webshop www.kunsthaag.eu

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/

Denk aan het milieu

Internetmarketingaudit

Het milieu is een onderwerp waar we langzamerhand niet meer omheen kunnen. Iedereen zal z’n steentje bij moeten dragen om een verschil te kunnen maken voor de toekomst van deze aarde. Er wordt steeds meer bekend over de kledingindustrie en de misstanden die daar plaatsvinden. De kledingindustrie buit niet alleen mensen uit maar is ook nog eens zeer schadelijk voor het milieu. Maar je hebt toch kleding nodig om te dragen, dus hoe koop je dit op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier?

Ten eerste is het heel belangrijk dat je kleding koop in een winkel die zo duurzaam mogelijk is. Op internet kun je de winkel opzoeken en kijken hoe milieuvriendelijk ze zijn. Maar je hoeft natuurlijk niet altijd ‘nieuwe’ kleding te kopen. Je kunt ook tweedehands kleding kopen. Dit is erg hip geworden en het is leuk, want zo kun je echt unieke items vinden waar niet iedereen al in loopt. Tweedehands kleding is duurzaam, want anders was het weg gegooid en nu krijgt het weer een tweede leven door jou. Je kunt zelf natuurlijk ook kleding naar een tweedehands winkel brengen als je het niet meer past of niet leuk meer vindt.

Ook moet je je afvragen of je zo vaak nieuwe kleding nodig hebt. Waarschijnlijk heb je al heel veel in je kast hangen en heb je daar eigenlijk al genoeg aan. Natuurlijk wil je af en toe iets anders, maar dat kun je ook doen met kledingstukken die je al hebt. Bijvoorbeeld door ze van kleur te veranderen. Je kunt je schoenen verven met bijvoorbeeld schoenverf zwart. Zo krijgen ze ineens een totaal andere look en lijkt het net alsof je een nieuw paar schoenen hebt. Dit kun je ook doen met andere kledingstukken, bijvoorbeeld door de schaar erin te zetten en er op een creatieve manier mee aan de slag te gaan. Je zult dan ook merken dat het kledingstuk veel specialer aanvoelt, omdat je er hard aan hebt gewerkt.

https://www.leerverfshop.nl/

Tips voor slow fashion

Internetmarketingaudit

Misschien heb je nog nooit gehoord van de term ‘slow fashion’. Het is de tegenhanger van ‘fast fashion’, wat de huidige kledingindustrie beschrijft. ‘Fast fashion’ is het veelvuldig kopen van goedkope kledingstukken en deze vervolgens al snel weer vervangen met nieuwe kledingstukken.

Aangezien duurzaamheid steeds belangrijker wordt en er ook steeds meer over geschreven wordt, is deze manier van omgaan met kleding niet meer gewenst. Daarom is de tegenhanger ‘slow fashion’ geboren. In dit artikel lees je een aantal tips om zelf ook aan ‘slow fashion’ te doen en zo je steentje bij te dragen aan een betere wereld.

De eerste tip is om minder weg te gooien. Veel kledingstukken belangen bij het vuilnis terwijl iemand er nog jaren lang plezier aan zou kunnen beleven. Bedenk dus eerst of je er zelf nog blij van kunt worden, bijvoorbeeld door een kleine aanpassing te doen met suede verf, schoenen verf, verknippen of andere manieren om een kledingstuk naar jouw smaak aan te passen. Als je er zelf niets meer mee kunt, bijvoorbeeld omdat je het niet past, geef het dan weg! Je kunt kleding weggeven aan mensen in je omgeving, naar een tweedehandswinkel brengen of weggeven voor een goed doel.

Een volgende tip is om beter op te letten wat je koopt. Sommige kledingstukken hangen zó goedkoop in de winkel, dat je er wel wat vraagtekens bij kunt plaatsen. Is dit wel op een eerlijke manier geproduceerd? Op internet is veel te vinden over welke winkels duurzame en eerlijke kleding verkopen en welke niet. Hier kun je rekening mee houden tijdens het shoppen.

Bedenk ook dat je niet alleen maar nieuwe kleren hoeft te kopen. Je kunt ook naar een leuke vintage winkel / tweedehands winkel gaan om leuke kledingstukken op de kop te tikken. Deze kledingstukken zijn vaak ook nog eens veel unieker dan wat je in de gewone winkels kunt vinden.

https://www.leerverfshop.nl/

3 Tips bij het uitkiezen van een SEO freelancer

Internetmarketingaudit

3 tips bij het uitkiezen van een SEO freelancer

Bent u de eigenaar van een bedrijf of werkzaam voor een bedrijf die zijn of haar omzet vanuit de zoekmachines wilt maximaliseren? Dan is dit het juiste artikel voor u. In dit artikel neem ik u mee in een aantal tips die kunnen helpen bij het uitkiezen van een SEO specialist waar u mee samen kunt werken. Dit is voor veel personen of bedrijven lastiger dan verwacht omdat tegenwoordig het aanbod aan SEO freelancers rondom Rotterdam enorm is. Hierbij kan er onderscheidt worden gemaakt tussen een SEO specialist en bijvoorbeeld een SEO freelancer. Daarnaast is er ook nog eens verschil tussen personen die zich echt hebben gespecialiseert in het vakgebied SEO of dit “erbij” doen (wat vaak leid tot personen die niet genoeg verstand van zaken hebben).

Tip nummer 1: De match

Erg belangrijk bij het uitkiezen van een SEO freelancer is het uitkiezen van de juiste match bij uw bedrijf. De SEO freelancer zal in de praktijk veel omgang hebben met het bedrijf en de communicatie lijnen moeten zo kort mogelijk zijn om de omzet te maximaliseren. Wanneer de SEO freelancer niet vaak contact zoekt of overleg heeft met uw bedrijf wordt er in veel gevallen onnodige fouten gemaakt en dit kan kostbaar zijn voor uw bedrijf.

Tip nummer 2: De kennis

Bij het testen van de kennis van een ervaren SEO specialist kan er worden gekeken naar bijvoorbeeld het aantal jaren waarin de specialist werkzaam is. Daarnaast kan er worden gevraagd naar een bewezen track record waarin alle bedrijven staan vermeldt waarvoor de SEO freelancer werkzaam is geweest. Wanneer dit niet veel bedrijven zijn kan dit een teken zijn dat de SEO freelancer nog relatief weinig ervaring heeft en daardoor ook weinig kennis van zaken heeft.

Het is bij het vakgebied SEO van vitaal belang dat een specialist veel ervaring heeft met alle verschillende cases binnen de SEO. Dit doordat het vakgebied veel variatie kent waardoor de specialist van alles tegen kan komen. Bij iedere situatie hoort een aparte oplossing waardoor het vakgebied extra lastig is.

Tip nummer 3: Is de SEO freelancer up-to-date?

Daarnaast moet er worden gevraagd aan de specialist of hij of zij wel up-to-date is met de laatste updates vanuit Google. Google rolt steeds nieuwe initiatieven eruit en nieuwe updates waardoor er tijd en energie moet worden gestoken in dit te volgen.

Dit artikel is geschreven door Ralf van Veen

https://ralfvanveen.com

Bedrijven: vroeger en nu

Internetmarketingaudit

Er is veel veranderd in het bedrijfsleven in de afgelopen decennia. Mede door de komst van het internet is er veel veranderd in de manieren van hoe we werken en hoe we met elkaar omgaan op het werk. Door computers en internet kunnen er veel taken geautomatiseerd worden. Dit heeft er aan de ene kant voor gezorgd dat sommige banen ophielden te bestaan, maar aan de andere kant zijn er veel nieuwe mogelijkheden bijgekomen. En doordat klusjes niet meer met de hand gedaan hoeven te worden, maar geautomatiseerd en gedigitaliseerd kunnen worden, hebben we weer tijd over voor andere dingen die gedaan moeten worden. Dingen waarbij je menselijke talent en kennis juist erg belangrijk zijn. Een taak die sinds een aantal jaren door de meeste bedrijven geautomatiseerd wordt is front en back office. Tegenwoordig zijn er allerlei software programma’s, zoals front office softwareen back office software die veel werk uit de handen van de werknemers kunnen nemen.

Wat ook veel belangrijker is geworden ten opzichte van vroeger in het bedrijfsleven is de sfeer op de werkvloer. Vroeger zag je vooral saaie grijze kantoortjes en ging het er om dat je gewoon je werk kon doen. Tegenwoordig proberen we meer de creativiteit en flexibiliteit van mensen te ondersteunen. Zo zie je nu veel kantoortuinen, waar niemand een vaste plek heeft en waar veel werknemers bij elkaar zitten in één grote ruimte. Deze ruimte is leuk en sfeervol ingericht, bijvoorbeeld met veel planten of felle kleuren. Alles om de saaiheid tegen te gaan en de creativiteit te motiveren. Wat je ook vaker ziet is een kantoorhond. Ja, je leest het goed, een hond! Deze hond ‘woont’ op het kantoor. Werknemers kunnen hem uitlaten of even met hem spelen om de werkdruk te verlagen en het voelt ook huiselijk aan om met z’n allen voor een huisdier te zorgen.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home

Je gereedschap opruimen

Internetmarketingaudit

Iedereen die zelf graag klust of iemand kent die klus-gek is, zal dit probleem wel herkennen. Met de jaren verzamel je steeds meer gereedschap en ineens is het een grote bende. Je hebt eigenlijk te veel gereedschap en je weet niet meer waar je het moet laten. Daarbij komt dat je het niet meteen na elke klus weer opruimt, waardoor het een zooitje wordt. Dit is natuurlijk uiterst onhandig, want als je lekker aan het klussen bent, dan wil je al je gereedschap zo kunnen pakken en wil je niet eerst een uur moeten zoeken totdat je de juiste spullen bij elkaar hebt.

Daarom is het handig om een systeem te creëren voor je gereedschap en alles een plekje te geven. Als je plek hebt in de schuur of op de zolder (of een andere plek), hang daar dan een aantal planken op. Het handige hiervan is dat je ze aan twee kanten kunt gebruiken. Je kunt er natuurlijk dingen opzetten, zoals je altijd doet, maar je kunt ook potjes aan de onderkant van de planken hangen. Dat werkt zo: Je neemt een pot waar je een deksel bij hebt en je maakt de deksel stevig vast aan de onderkant van een plank. Vervolgens vul je de pot met kleine dingen, zoals lasmoeren, bouten en moeren. Zo maak je efficiënt gebruik van de ruimte die je hebt.

Verder is het goed om alles een vaste plek te geven en hier een soort bouwtekening van te maken. Dat kan heel simpel zijn, als je maar kunt zien waar wat hoort te liggen. Als je alles voortaan netjes terug legt, dan ben je nooit meer iets kwijt. Weet je niet meer waar het ligt, dan kun je gewoon eventjes op de tekening kijken!

Dit waren de tips voor het opruimen en organiseren van je gereedschap. We hopen dat je er iets aan gehad hebt.

https://moerenbout.nl/

De juiste loterij vergroot je win kans

Internetmarketingaudit

De loterij wordt als speciaal ervaren. Iedereen kent wel iemand die mee doet aan een loterij in Nederland en waarom ook niet . We kunnen allemaal lekker wegdromen over wat we zouden doen met een prijs van de loterij. Een nieuwe auto? Lekker op vakantie? Of misschien wel de hypotheek aflossen. Iedereen heeft zijn eigendroom over de loterij en wat ze zouden doen met het prijzen geld. Het is daarom ook helemaal niet erg om mee te doen aan deze verleiding.

In Nederland zijn er talloze soorten loterijen waar je aan mee kan spelen. Iedere loterij heeft zijn eigen werkwijze, prijzen en concept. Keuze gaat altijd gepaard met twijfel en verwarring. Wat is nu de loterij waar jij aan mee spelen moet? Best logisch dat je hier mee bezig bent als je eenmaal met de loterij mee speelt. Als je mee speelt wil je natuurlijk graag winnen en daarom wil je een zo’n hoog mogelijke kans hebben. Sommige loten kosten al snel rond de 20 euro en een goede roi is natuurlijk nooit verkeerd.

In het kort zijn er dus heel veel loterijen in Nederland. Als eerst is er natuurlijk de staatsloterij. Hier doet bijna heel Nederland aan mee en de trekking is iedere 10e van de maand. Hiernaast is er de lotto. Deze trekking vindt iedere zaterdag plaats en de prijzen zijn dan ook een stukje lager. Hiernaast is er ook nog de postcode loterij. Als je hier aan mee doet win je een prijs als deze op je postcode valt. Je moet er wel aan mee doen. Als je je hier niet voor ingeschreven hebt ontvang je ook geen prijs als je buren het wel winnen. 

Het wordt gelukkig allemaal een stuk makkelijker gemaakt door vergelijk loterij. Hier kan je precies online vinden hoe duur loten zijn, wat de kans is dat de hoofdprijs valt en hoe het allemaal in z’n werking gaat.

https://www.vergelijkloterij.nl/

Faciliteiten op de bassischool

Internetmarketingaudit

De basisschool is een belangrijke plek voor kinderen. Veel kinderen leren hier de vrienden kennen waar ze voor de rest van hun leven bevriend mee blijven. Het is een belangrijke periode voor de ontwikkeling van een kind en dit is mede bepalend voor de rest van hun leven. Het is voor ouders belangrijk om een goede bassischool uit te kiezen voor je kind. 

Om te kijken of een basisschool geschikt moet je in de eerste instantie kijken naar de kwaliteit van het onderwijs. Hiernaast moet je kijken naar de faciliteiten die een school heeft. Een belangrijk onderdeel kan de naschoolse- of middagopvang. Veel ouders gaan steeds vaker en steeds meer werken. De basisschool speelt een belangrijke rol in de opvoeding van het kind en het heeft voordelen om dus een goede naschoolse opvang te hebben.

Hiernaast moet een basisschool genoeg speel accommodaties hebben. Het moet kinderen de gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen. Veel scholen hebben een tafeltennistafel, of een basketbalveldje. Om creatief te zijn als school is het een idee om een magic circle trampolines te gebruiken. Een trampoline zorgt ervoor dat kinderen veel lichaamsbeweging krijgen. Ze kunnen hierop veel verschillende soorten spellen doen en goed socialiseren met de leeftijdsgenootjes. Het is wel verstandig om het veilig te maken met behulp van een veiligheidsnet. Het is goed om een bekend merk zoals de Salta rechthoekige trampoline te kopen. Hierdoor weet je zeker dat je een kwalitatief goede trampoline koopt voor de juiste prijs. De trampoline kan geschikt zijn voor kinderen die bij de naschoolse opvang zitten. Zo kunnen zij zich goed vermaken tot de ouders komen.

Mocht je dit nou lezen als ouder, meester of juf. Ik kan me voorstellen dat je dit een goed idee vindt en hiermee aan de slag wil. Je kan het altijd voorstellen aan de gene die de knoop doorhakt van de DMU.

https://www.trampolines.nl

Een mooi feest met de bruiloft DJ

Internetmarketingaudit

Wanneer je trouwt dan wil je dat alles in orde is. Je wilt dat de dag goed verloopt en dat niet alleen jullie als bruidspaar het naar de zin hebben maar natuurlijk ook de gasten. Er is veel te regelen. Wanneer je al gestart bent met het plannen dan kun je daarover meepraten. Om je een goede tip te geven willen wij je vertellen over de bruiloft DJ. Dit is een persoon die je kunt inhuren en die dan gaat draaien op het afsluitende feest. Je zal zien dat dit een groot succes zal worden. Daarbij zijn er meer voordelen dan dat het alleen een geslaagd feest zal zijn. Zo zal het ook helpen met het beheersen van de kosten.

De kans is dat je al geïnformeerd hebt naar de kosten van een band. Daar kun je best van geschrokken zijn. Een band die is zeker niet goedkoop. Daarbij wil je dan wel zeker zijn dat je een goede band boekt. Een DJ die is goedkoper dan een band en daarbij weet je dat het gezellig gaat worden. Wij hebben ook een goed voorbeeld van een bruiloft DJ in deze tekst gezet. Deze draait in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en meer informatie kun je krijgen als je op de link klikt.

Altijd de originele versies

Een nadeel van een band kan zijn dat er covers gespeeld worden. Wanneer dit goed gedaan wordt dan is er natuurlijk niets aan de hand. Heb je de keuze voor een band gemaakt die dit niet zo goed doen dan is er wel een probleem. De gasten die zullen die muziek dan niet herkennen en dan zal er minder snel gedanst en gefeest worden. Dit zal een grote invloed op de sfeer hebben. De DJ die draait altijd de originele versies.

Deze persoon die weet ook precies welke muziek ze moeten draaien om de sfeer op gang te krijgen. Al snel zullen de eerste gasten de dansvloer opzoeken. Na het feest zal je met tevredenheid terugkijken op het feest en zullen jullie ook blij zijn dat de keuze voor een DJ is gemaakt.

http://www.bruiloftdj.eu/