Ffitness instructeur

Ffitness instructeur

Functie

Fitnessclub Genk is op zoek naar een Fitnessinstructeur/Personal Trainer M/V/X die weet van aanpakken én waarbij gezondheid centraal staat. We vinden het heel (maar dan ook héél) belangrijk dat onze leden professioneel, persoonlijk en met oprechte interesse worden begeleid.

Door je passie voor fitness en gezondheid beschik je over een zeer goede theoretische kennis en de communicatieve skills om deze duidelijk en gemotiveerd over te brengen naar de leden.

 • Je bent in staat om te luisteren naar de doelen van onze leden, dat gebeurt in eerste instantie door het uitvoeren en documenteren van een intake gesprek en het opnemen van metingen.
 • Aan de hand van de besproken doelen en testgegevens kan jij een deskundig en persoonlijk programma opstellen per lid, alsook heb je de inzichten om tijdig bij te sturen en te herevalueren.
 • Je hebt plezier in het opstellen van individuele trainingprogramma’s alsook wanneer je met kleine groepen aan de slag kan gaan.

 

Aanbod

We bieden een toffe, afwisselende en sportieve parttime job aan in dé nieuwste fit hotspot van Genk. Hier kan jij je talenten volledig loslaten en kan je in een opstartende zaak mee de koers bepalen. Je wordt helemaal ondergedompeld in het wereldwijd bekende  Fitnessclub  concept door clinics die jou nog meer onderscheiden van de rest.

Wij bieden een marktconform loon, een fijne werkomgeving waar jij je sportieve ei in kwijt kan, een klein team waar alles bespreekbaar is en doorgroeimogelijkheden naargelang de competenties en ambities.

 

Jouw profiel

 • Je hebt een passie voor sport en gezondheid en je krijgt energie door mensen te helpen met het bereiken van hun doelen.
 • Je hebt een flexibele instelling, daarbij zijn a-typische werktijden voor jou helemaal OK.
 • Je bent communicatief sterk, hebt een proactieve houding en bent sociaal ingesteld.
 • Je bent klantvriendelijk en hebt een service gerichte instelling.
 • Sportgerelateerd diploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je bent leergierig en hebt een vrolijke persoonlijkheid.
 • Je hebt kennis van gezondheid en het menselijk lichaam.
 • Je kan zelfstandig én in teamverband kunnen werken.

Prof. bach. Sport en bewegen

https://www.vindazo.be/vacatures/fitness-instructeur.html

Interne audit manager Antwerpen centrum

Functie

Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een internal audit manager.

Onze opdrachtgever is een groeiend bedrijf in het centrum van Antwerpen.

De verantwoordelijkheden van deze functie zijn:

 • Je stelt het internal auditcharter op en houdt het up-to-date
 • Je stelt het jaarlijkse interne auditplan op en voert het uit na goedkeuring door de raad van bestuur
 • Je zet de werkwijze van de interne auditfunctie om in een handleiding en legt deze vast (bepaalt de scope van de audit, methode, werkprocedure en rapportageformaat, documentcreatie, kwaliteitscontrole, etc.)
 • Je rapporteert de resultaten van de werkzaamheden aan het managementteam en / of proceseigenaar die de werkzaamheden heeft uitgevoerd en rapporteert de uitgevoerde werkzaamheden en resultaten aan de raad van bestuur en het auditcomité
 • Je voert (tijdelijke) specifieke taken en projecten uit en doet onderzoek op eigen initiatief of op verzoek van de raad van bestuur
 • U kunt de geplande werkzaamheden uitvoeren en heeft de steun van een externe partner nodig op basis van het gemeenschappelijke inkoopsysteem
 • U bepaalt de reikwijdte van de audit, inclusief financiën, human resources en stakeholdermanagement
 • U bepaalt de risicokartering en bepaalt de prioritaire risico’s die moeten worden onderzocht
 • Je bezorgt regelmatig de volgende rapporten aan de raad van bestuur en het auditcomité:
 • Verslag vrijgeven (samenvatting en vervolgacties)
 • Realiseer het jaarlijkse interne auditplan
 • Relevante informatie verkregen tijdens zijn auditactiviteiten

Aanbod

Je komt uiteindelijk terecht in een organisatie waarin collega’s met veel enthousiasme en integriteit hun kennis inzetten om samen te werken aan verschillende projecten.

Op de plaat kom je uitdagende projecten tegen. Anderzijds heeft het aantrekkelijke salarispakketten, waaronder hospitalisatie- en groepsverzekeringen, een groot aantal vakantiedagen, maaltijdcoupons, innovatieve gepersonaliseerde reisoplossingen en vooral een flexibele werkomgeving, in een jonge en energieke omgeving. Er is veel autonomie in de organisatie. Het kantoor is gelegen in het centrum van Antwerpen

Interesse in deze functie of meer informatie nodig? Meld u nu aan, het referentienummer is 06520-0011571840, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Jouw profiel

De kwalificaties die vereist zijn voor deze functie zijn:

 • Je hebt een universitair diploma, bij voorkeur een gecertificeerde interne auditor via opleiding en / of kwalificaties voor een vergelijkbare functie
 • Je hebt minimaal 5 jaar interne auditervaring
 • Je hebt ervaring in strategie, veranderingsproces, governance, compliance, risicomanagement, geïntegreerde rapportering, etc.
 • Je hebt kennis van risicobeheer en een uitgebreid begrip van interne auditnormen, procedures en auditechnieken
 • Je hebt ervaring met het implementeren van interne auditstandaarden (gerelateerde standaarden zoals COSO en governance codes en methoden)
 • Je bent een hands-on persoon
 • Je beschikt over sterke leiderschaps- en managementvaardigheden
 • Je bent gewend om in een dynamische omgeving te opereren
 • Je handelt probleemoplossend en analytisch, beschikt over projectmanagementvaardigheden en bent innovatief

Schendingen of onnauwkeurigheden die tijdens onderzoeken of audits zijn gevonden, identificeren en onthullen, en audits uitvoeren (boekhoudkundige documenten zoeken, toegepaste bedrijfsregels controleren, relevante medewerkers ontmoeten, …),  Ontwikkel en implementeer het jaarlijkse auditplan van de organisatie of definieer en superviseer auditactiviteiten, definieer of implementeer boekhoudkundige controlemethoden en -procedures, controleer hun toepassingen en doe suggesties voor aanpassingen, bereid auditelementen voor en stuur ze door naar auditors, managementcontrollers, enz. Of analyseer ze

Master (MA)

https://www.vindazo.be/vacatures/internal-auditor.html

Wat houdt loopbaan ontwikkeling in?

Internetmarketingaudit

Het is zo dat de meeste mensen gewoon blijven zitten eenmaal ze aan hun loopbaan begonnen zijn . Wat natuurlijk niet de bedoeling is . Het is altijd mooi en van groot belang om je ideale loopbaan ontwikkeling de juiste groei te geven . Op die manier maak je progressie en gaat ook groeien wat dat betreft. Wie ziet zijn of haar loopbaan niet groeien dan? Hoe mooi is het ook niet om je loopbaan de juiste groei en ontwikkeling te kunnen geven? Uit ervaring weten wij ook dat de meeste mensen niet echt weten hoe ze daar een aanvang van moeten maken .

Wil jij je loopbaan de juiste aanpak geven?

Nou bij ons ben je terecht daarvoor . Wij staan je bij met raad en daad en willen ook een helpende hand bieden aan de hulp en ontwikkeling die nodig is om je loopbaan op de juiste spoor te kunnen brengen . Hoe mooi is het niet als je terug kunt kijken van waar je ooit begonnen bent . En te zien waar je loopbaan nu staat of terecht gekomen is? Is het niet mooi om de juiste ontwikkeling aan je loopbaan te kunnen geven?  Stilstand is niet goed voor een loopbaan en werkt ook niet bevorderend voor het individu zelf. Daarom is het van belang dat er eens in de zoveel tijd gekeken wordt naar de positie waarin iemand verkeert en of die situatie nog wel passend is bij de eigen situatie. Wij begeleiden werknemers waarbij we vooral motiveren en zorgen dat het proces van bewustwording in werking gezet wordt.

Hoe kom je in contact met ons?

Je zou via de website contact op kunnen nemen . Daar komt u alle nodige informatie tegen en ook de omschrijvingen wat wij allemaal te bieden hebben om uw loopbaan aan te pakken . De mensen die niet graag stil zitten en graag groeien in hun loopbaan weten wat onze doelstellingen zijn en ook hoe wij zaken op de juiste manieren aan zullen pakken . Daar hoef je absoluut niet over te twijfelen . Geef je loopbaan de juiste en eerlijke kans.

 

Inkoop detachering is de oplossing voor uw gebrek aan inkoopkennis

Internetmarketingaudit

De experts van INSINC geven inkoopadvies op basis van jarenlange ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen. Dit doen zij onder andere als interim inkoper, voorzien u van inkoopadvies of u kunt hun inhuren voor inkoop detachering. Heeft u zelf geen inkoopkennis in huis of gaat het dermate goed met de zaken dat de inkoop van producten u teveel wordt? Huur de experts van INSINC in. Zij optimaliseren uw inkoopprocessen op basis van uw ambities en doelstellingen. Hierdoor bespaart u geld en tijd terwijl u uw doelen niet uit het oog verliest. Daarnaast hoeft u niet zelf een inkoopexpert op te leiden maar ondersteunt een ervaren professional uw organisatie als interim inkoper of door detachering van uw inkoop.

Een goed vervolg van uw inkoop met deze interim inkoper

Een interim inkoper van INSINC ondersteunt uw organisatie of voorziet u van advies wanneer u handen tekort komt met betrekking tot inkoopactiviteiten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer het onverwachts goed gaat met uw verkopen of als uw inkoopactiviteiten om wat voor reden dan ook vertraging oplopen. De ervaren professionals van INSINC hebben veel kennis en expertise in huis. Een interim inkoper van deze organisatie past hierdoor moeiteloos in uw organisatie en zal zich direct bewijzen als meerwaarde.

De inkoopexperts van deze specialist

De (tijdelijke) detachering van uw inkoop is ook mogelijk bij INSINC. Inkoop kan erg complex zijn omdat er veel verschillende leveranciers zijn waar u als ondernemer uit kunt kiezen. Het uit handen geven van uw inkoop is dan de oplossing. Een ervaren vakman of vakvrouw verzorgt uw inkoopprocessen zodat deze probleemloos worden vervolgt en eventueel zelfs worden geoptimaliseerd. Uw inkoopprocessen zijn veilig in de handen van de specialisten van INSINC. U hoeft niet te twijfelen over de detachering van uw inkoop.

Huur deze professionals in

Bent u benieuwd wat deze experts op het gebied van inkoop detachering als bijvoorbeeld interim inkoper voor uw organisatie kunnen betekenen? Ga het gesprek met ze aan. Met hun expertise optimaliseren ze uw inkoopprocessen waardoor u geld en tijd bespaart.

Bijbaan verkoper

Bijbaan verkoper

We zijn benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe assistent te worden in Tilburg? Enthousiast, maar woon je niet in de regio Tilburg? Geen probleem, alle Perry-posities vind je hier.

jouw verantwoordelijkheden

Als verkoper in onze winkel kunt u klanten voorzien van de juiste uitrusting om indruk te maken op hun sportervaring. Je werkt met enthousiaste verkopers die net als jij hun kennis en talenten in de sport willen delen. Je lacht en verwelkomt elke klant. ‘Klantgericht’ is niet alleen een verklaring voor u, u moet daar ook naar handelen. Stel elke klant tevreden.

Jouw profiel

Perry zag je talenten en hielp je ze verder te ontwikkelen en op te leiden. Professioneel of persoonlijk. Je leert hoe je zoveel mogelijk klanten trekt, hoe je verkoopgesprekken voert, en we leren je Perry’s houding. Je leert ook over de nieuwste producten van bedrijven zoals Nike, Adidas en The North Face.

Het belangrijkste is: wij leren je klanten centraal te stellen in het denken en doen!

Onze bedoeling

Door met ons samen te werken maak je deel uit van het team.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/we-winkel.html

Front-end Magento developer

Front-end Magento developer

Je werkniveau van een lead en hebt het hbo denkniveau en bezitting kennen over css, html, javascript, less, magento, react js of native, sass en hebt 5-10 jaar werkervaring en mag sowieso borrels, inherent bar, 25 vakantiedagen, laptop vooruitzien en bij proud nerds en ontvang een verdienste tot € 4. 000

Wat wordt er tegemoetzien?

je zou ons dan ook beschermd een berichtje moeten zenden, wanneer je jezelf herkent in ( een groot deel van ) onderstaande aanpunten je beschikt over hbo werk en denkniveau, en kan dit aantonen door bijvoorbeeld een diploma in it of programmatuur ontwikkeling, of door uitgebreide werkervaring ;
je hebt 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie ;
je hebt ervaring met scrum projecten, en draagt als creatieve gevelbreedte ender daar jouw steentje aan bij ;
je hebt ervaring met voordien genoemde technieken, zoals html, css, javascript, typescript en gespecialiseerd bent in react js en/of native je bent creatief, kan kloppend werken en ziet kansen waar anderen geneigd zijn om op te schenken ;
en tot slot ben je natuurlijk een gezellige collega die zich herkent in de kerncompetenties van proud nerds : kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, vakvaardig én een goede teamspeler “i’m working with a group of people who’re all highly skilled specialists in their own fields and they’re all eager to share their knowledge and help you out. I can only hope that all my future working environments will be as motivating and accepting as this one. ” – enej, frontend developer

Wat kun je?
• css, html, javascript, less, magento, react js of native, sass
• hbo denkniveau
• lead werkniveau
• 5-10 jaar ervaring

Wat krijg je?

• verdienste van 4. 000, –
• 25 vakantiedagen • borrels
• eigen kroeg
• laptop wat doe je?
• proud nerds
• samenwerken met 70-90 collegas
• brandpunt op b2b, b2c
• je werkt hoofdzakelijk voor commerce, gezondheidszorg, overheid, logement en zorgsector

https://www.vindazo.nl/keywords/frontend-developer.html