Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

Chinese horoscoop en gzondheid van het sterrenbeeld Varken

Breekbaarheid kenmerkt uw gezondheidsbeeld. U voelt zich vaak gedwongen om een ​​dag werk te missen of voelt de drang om het rustiger aan te doen of een dutje te doen vanwege het ontstaan ​​of aanhouden van een chronische (en misschien psychosomatische) aandoening. Soms ben je niet zo ziek als je denkt of voelt. Maar lichamelijk ongemak – zelfs de geringste hoofdpijn – drukt zich op uw overgevoelige aard. Je wordt misschien overweldigd door de kracht van het onverwachte. Zelfs een gebroken vingernagel kan je overactieve verbeelding een kickstart geven, waardoor het een wervelwind van zelfonderzoek, diagnose en onnodige zorgen over de toekomst wordt.

Je maakt je zorgen over je gezondheid. Je bent een panieker en als het erom gaat jezelf in een lichamelijk gehandicapte toestand te toveren, word je doodsbang. Onbewust leef je in angst voor zowel lijden als dood. Soms maak je je zo druk dat je de symptomen krijgt waar je zo bang voor bent en jezelf, zonder het te proberen, kunt kwellen tot een echte ziekte. Het is beter om medische informatie in boeken of op internet te vermijden. Kijk niet naar ziekenhuisdrama’s en documentaires op tv.

Als je toch ziek wordt, ga je meestal achteruit: je wilt misschien verwend en behandeld worden als een kind. Je hebt een enorme morele boost en steun nodig om de verleiding te weerstaan ​​om medelijden met jezelf te krijgen. Je kunt veeleisend zijn en erop staan ​​om je over te geven aan verboden voedsel of te drinken wat je met rust zou moeten laten. U hebt ten minste een derde en vierde mening nodig over elk klein aspect van uw aandoening en u kunt uw arts voortdurend bellen voor opheldering van elk echt of ingebeeld nieuw symptoom.

Chinees sterrenbeeld Varken is gevoelig

U kunt maagproblemen krijgen: de maag is uw zwakste punt en vereist zorgvuldige aandacht. U bent zich nauwelijks bewust van de frequente disfuncties van uw buik. Je voelt echt die stekende pijnen en hebt last van krampen en krampen, maar je kunt moeilijk voorkomen dat je te veel eet of drinkt. U legt een extra belasting op uw fragiele spijsverteringsstelsel en u wordt vaak opgezadeld met elke gastro-intestinale aandoening die de mens kent, plus gastronomische geneugten als jicht en acne rosacea. U kunt last krijgen van zweren en wordt vaak belaagd door aanvallen van gênante winderigheid. Toch … je houdt van eten, drinken en vrolijk zijn.

U kunt ook last hebben van chronische slapeloosheid die zich manifesteert als een onvermogen om in slaap te komen. Deze weerstand tegen slaap komt voort uit een zeurende paranoia dat de dood je ’s nachts kan treffen. Je hoort niet-bestaande sluipers die je in je slaap zinloos zijn komen slaan. Je wordt wakker geschud door het vreselijke voorgevoel dat je bent vergeten de benedendeur op slot te doen. Je ligt in bed van 4 uur ’s ochtends tot het ochtendgloren, armen gekruist als een lijk over je beukende borst, je afvragend hoe je het aandurft om de onbekende verschrikkingen die je nieuwe dag besluipen het hoofd te bieden. Bovendien staan ​​angst en indigestie niet altijd gelijk aan een goede nachtrust.

Uw gezondheid zal sterker zijn als u op het land woont. Wanneer je verblijft te midden van het lawaai en de vervuiling van het leven in de grote stad met al zijn echte gevaren en waanzinnige perikelen, voel je je gekweld. Je wordt ongewapend tegen het lawaai geboren en je natuurlijke ritmes worden in verwarring gebracht door de kunstmatigheid van de stedelijke omgeving. Wanneer je je comfortabel genesteld hebt in een vredige, veilige omgeving, zul je gedijen. Je gekwelde geest zal rustiger worden. Je angsten zullen worden gestild. Je ware zelf zal tevoorschijn komen en je in staat stellen om verder te gaan met wat je echt bezighoudt in het leven, namelijk familie, passie, werk, huisdieren, vrienden, cultuur, lezen, schilderen, tuinieren, de glorie van de natuur bekijken en natuurlijk af en toe een koninklijk banket -geven.

Omdat je zo vaak de behoefte voelt om een ​​meedogenloze innerlijke woede te kalmeren, ben je zeker vatbaar voor middelen en alcohol. Als je niet de vaardigheid hebt ontwikkeld om op andere, gezondere manieren te ontspannen, kom je in de verleiding om allerlei soorten middelen te gebruiken. Sporten, zoals zwemmen, zeilen en surfen, zijn goed voor je Inspannende sporten, zoals voetbal, boksen of worstelen, die sterke spierstructuren vereisen, passen niet bij je. Je kunt uitblinken in meer gracieuze, nobele sporten zoals tennis of golf. Je hebt er een hekel aan om snel te moeten bewegen, vermijd skaten of handbal of spinning. Je zou snel bereikt zijn met yoga, tai chi en/of andere rustige fysieke bezigheden.

Bepaalde varkensaandoeningen zijn specifiek vrouwelijk. Je hebt de neiging om op jonge leeftijd spataderen en zelfs hoge bloeddruk te krijgen. Uw endocriene systeem is zeer gespannen en kan gemakkelijk uit balans raken. Hyperthyreoïdie en het omgekeerde, pancreasaandoeningen en diabetes, zijn mogelijk. U moet ook goed opletten voor borstproblemen zoals terugkerende cysten en incidentele veranderingen in het borstweefsel. Mammogrammen zijn altijd een goed idee na de leeftijd van dertig.

Fysieke gesteldheid van Chinees sterrenbeeld Varken

Allergieën, hoewel zelden levensbedreigend, kunnen levensveranderend zijn en moeten op een natuurlijke manier worden behandeld, met de juiste voeding.

Om uw gezondheid te beschermen, moet u leren af ​​te zien van overdaad. Je leven wordt geplaagd door het verlangen om tot het uiterste te gaan in alles, van eten en passie tot werk, uitgaven en overmatige inspanning. Je wordt kwetsbaar geboren. Je kunt jezelf niet lang op de snelle rijstrook binden of je zult bezwijken voor de meest vreselijke kwalen van het leven. Je moet met mate eten en alleen vers biologisch voedsel innemen. Een goed dieet voor jou omvat zuivelproducten (vooral yoghurt), vis en schaaldieren (als je niet allergisch bent), vers fruit en groenten. U moet afzien van het eten van snoep en gasvormige dranken vermijden. Alcohol? De regel voor jou is hetzelfde voor alle anderen … alleen nog meer: ​​drink wijn bij het eten. Hoe beter de kwaliteit, hoe minder de kwantiteit.

Om je emotionele welzijn te verzekeren, moet je proberen een evenwicht te vinden tussen de realiteit en je overdreven, met angst beladen benadering van het leven. Je moet ernaar streven om meer casual en ontspannen te zijn over je taboes, meer open en vrij met dingen waar je weerstand aan biedt en waar je bang voor bent. Als u dit echter niet zelf kunt doen, moet u de hulp inroepen van een therapeut, psychiater of psycholoog om zowel objectiviteit als perspectief te krijgen. Zonder hulp kunnen je koppige neigingen na je veertigste uitgroeien tot ernstige levensbedreigende gezondheidsproblemen. Onopgeloste emotionele problemen zorgen ervoor dat je een eend wordt voor psychosomatische ziekten, tachycardie, astma, angstaanvallen en depressie. Het genezen van deze kwalen is moeilijk, soms zelfs onmogelijk, tenzij u ermee instemt om serieus betrokken te raken bij het bewerkstelligen van een echte verandering van levensstijl. Je moet jezelf onderwerpen aan vele uren psychotherapie die je ziel zoekt, ontspanningsvaardigheden ontwikkelen door middel van yoga, lichaamsbeweging en acupunctuur en, kortom, als volwassene leren wat de natuur je bij je geboorte niet heeft gegeven – de kunst om cool te zijn.

Lees meer over Chinese horoscoop of Chinese horoscoop Varken. Of je Westerse horoscoop en sterrenbeeld.

Lees meer over je Chinese horoscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl/chinese-horoscoop