Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

Deze raamdecoratie maakt jou thuis bibliotheek helemaal af!

Afsluiten met een goed boek kan een heel ontspannen manier zijn om een dag af te sluiten. Maar met te veel afleidingen in de moderne wereld is het moeilijk tijd te vinden om iets inhoudelijks te lezen dat niet met werk te maken heeft. Met de komst van e-readers en digitale boeken verliezen openbare bibliotheken terrein en het eigenlijke plezier van zitten en een gedrukt boek lezen wordt steeds meer een zeldzaamheid. In dit verband zou een thuisbibliotheek – klein of groot – de beste oplossing kunnen zijn voor boekenliefhebbers om zich te ontspannen. Verlichting, sfeer, zitplaatsindeling, en het bewaren en beschermen van boeken onderscheiden allemaal een behoorlijke bibliotheek.  Volg de nieuwste trends op het gebied van raamdecoratie om een heel eind te komen bij het uitnodigend maken van je thuisbibliotheek. Door de juiste raambekleding voor je bibliotheek te kiezen heb je controle over de gewenste sfeer voor deze kamer. Hieronder vind je een paar ideeën die een goede keuze zijn voor je thuisbibliotheek: 

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn ook wel bekend als honingraatgordijnen vanwege hun honingraatstructuur, ze sluiten de lucht op in kleine zakjes cellen die zorgen voor isolatie en energie-efficiëntie. Al die zakjes houden de warmte buiten in de zomer en de warmte binnen in de winter. Deze isolerende eigenschap beschermt de boeken ook tegen blootstelling aan het weer van buiten en geeft ze zo een langere levensduur. Plisségordijnen bieden niet alleen isolatie tegen temperatuur en licht, maar ook tegen ongewenst lawaai van buitenaf.

Vouwgordijnen

Je kunt het beste vouwgordijnen kiezen als je je bibliotheek een verfijnde en elegante uitstraling wilt geven. Met een gevarieerde collectie verkrijgbare stoffen scheppen ze een sfeer van kleur en textuur in de kamer. Ze bieden een gemakkelijke bediening met koord of tegenwoordig ook snoerloze mogelijkheden.  Vouwgordijnen passen naadloos bij elke inrichting, van traditioneel tot een stijlvolle hedendaagse look, en versterken zo de uitstraling van je thuisbibliotheek.

Kunststof houten jaloezieën

Houten jaloezieën ze zijn duur en niet vochtbestendig. Kunststof houten jaloezieën zijn een goed alternatief, gemaakt van PVC combinatie van vinyl, deze jaloezieën zijn budgetvriendelijk, maar geven toch dezelfde tijdloze en esthetische uitstraling van echt houten jaloezieën. Uiterst duurzaam – Bestand tegen overmatige blootstelling aan de zon en gemakkelijk schoon te maken.  Door hun betaalbaarheid, doelmatigheid, aantrekkelijkheid en makkelijke omgang zijn ze populaire keuzes voor kamers in zeer vochtige gebieden.

https://www.raamdecoratie.com