Internet Marketing Audit
Image default
Dieren

Een activiteit voor je dierenarts

Een gemiddelde dierenarts in Veldhoven maakt heel veel leuke, maar ook heel veel minder leuk dingen mee. Doorgaans zijn het de minder leuke dingen. Een gezond huisdier breng je in het algemeen namelijk niet naar je dierenarts. Het is daarom voor de dierenarts erg belangrijk om leuke momenten voor zichzelf te creëren. Leuke activiteiten zijn dan een goed idee, denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een informatieve puppyparty.

De puppy staat centraal

Het leukste onderdeel van de puppyparty is natuurlijk het feit dat de puppy’s mee mogen. De puppy’s leren tijdens de bijeenkomst om te gaan met hun soortgenoten én de vreemde situatie, terwijl de nieuwe eigenaren juist geïnformeerd worden. Een leuke bijkomstigheid is dat je puppy ook nog eens op een prettige manier kennis maakt met de praktijk. De puppyparty is daarom voor jou als eigenaar een zeer leerzame activiteit, het is vooral voor je dierenarts Veldhoven ontzettend leuk en gezellig.

Waar draait het om?

De puppyparty is dus niet alleen maar gezelligheid, het is ook bedoeld om voor jou als nieuwe eigenaar leerzaam te zijn. Je dierenarts kan middels een (PowerPoint) presentatie voorlichting geven over de meest belangrijk onderwerpen omtrent het houden en opgroeien van jouw pup. Denk hierbij aan onderwerpen als:

–          Gedrag en opvoeding

–          Het lerend vermogen van honden

–          De juiste voeding voor een opgroeiende pup

–          Waarom vaccineren zo belangrijk is

–          Het bestrijden van vlooien, teken en wormen

–          Waarom een puppycursus een goed idee is

–          Waarom verzekeren en chippen zo belangrijk is

https://web-wings.nl/