Internet Marketing Audit
Image default
Industrie

Een spuitgieterij met een uniek spuitgietproces

TSG-spuitgieten is een spuitgietproces dat niet veel voorkomt in Nederland. Een expert op dat vlak is Structura. Structura is een spuitgieterij uit Beringe dat uitsluitend werkt met het TSG-spuitgietproces. Het machinepark van deze spuitgieterij focust zich dan ook volledig op dat soort proces. Daarbij staat een efficiënte productie en automatisering voorop. Het bedrijf bezit bovendien een driedimensionale robot waarmee de producten afgelakt kunnen worden in een of meerdere lagen. Structura legt daarnaast ook de focus op duurzaamheid en zorgt voor een lange levensduur van de ontwikkelde producten en een zo duurzaam mogelijk productieproces. Door hun kennis op vlak van TSG-spuitgieten, kunnen ze u ook voorzien van maatwerk, zoals kunststof behuizing op maat.

Kunststof behuizing op maat van uw wensen

Door kunststofproducten onder lage druk te produceren, is er een grote ontwerpvrijheid mogelijk en verkrijgt u producten zonder inval of nakrimp. Bij spuitgieterij Structura kunt u bovendien kunststof behuizing op maat laten maken. Heeft u bijvoorbeeld een behuizing nodig voor koffiemachines, medische apparatuur of ventilatoren? Het kan allemaal bij Structura. Het bedrijf maakt kunststofproducten/behuizingen voor organisaties in verschillende sectoren. De medewerkers luisteren aandachtig naar uw wensen en verwachtingen en gaan aan de slag met de briefing tot het perfecte kunststofproduct op maat is ontworpen en geproduceerd.

Contacteer het bedrijf voor meer informatie

Heeft u interesse in de kunststof behuizing op maat van Structura uit Beringe? Ga dan eens langs in de winkel of neem contact op met de medewerkers. De contactgegevens vindt u op de website van de spuitgieterij. De werknemers helpen u graag verder en nemen uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden. Een persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie staat er namelijk voorop. Op de website vindt u ook meer informatie en uitleg terug over de manier van werken, het bedrijf in het algemeen, en zo veel meer. Zeker de moeite waard dus om eens een kijkje te nemen.