Internet Marketing Audit
Image default
Zoekmachine marketing

Gevonden worden

Gevonden worden

De wereld veranderd continu. Zo veranderd ook de marketing mee. Tegenwoordig is de marketing aan het omschakelen van de traditionele marketing naar de Online marketing. Wat houdt dit in? De traditionele marketing wordt eigenlijk op digitaal niveau gebruikt. Dit betekent dat websites worden verbeterd en dat de vindbaarheid op google erg belangrijk wordt. Dit is een kunst op zich. Daarom zijn er online marketing bureaus opgezet die hier ervaring mee hebben.

Hoe wordt je gevonden op google?

Zoals bijna iedereen wel weet is google zo gemaakt dat er bij het intypen van zoekwoorden resultaten worden gezocht. De zoekwoorden waarop wordt gezocht zijn daarom erg belangrijk voor een bedrijf. Bepaalde zoekwoorden zijn erg populair. De ander weer minder. De zoekwoorden waarop een bedrijf gevonden wil worden verschillen natuurlijk per bedrijf. Daarom doen Online marketingbureaus vaak een zoekwoorden analyse. Dit is erg belangrijk want je moet wel weten op wat voor Focuswoorden het bedrijf gevonden kan worden. Bij de zoekwoordenanalyse worden de zoekwoorden gezocht die populair zijn voor bedrijven.

Alleen aan de analyse van de Focuswoorden heb je niet heel erg veel. Er moet actie ondernomen worden om op die zoekwoorden gevonden te worden. Dit kan op 2 manieren. Betaald en gratis. Betalen kan via Google Adwords.

Google Adwords is een systeem die bedrijven laat bieden per klik. Je betaald dus een bedrag voor het aantal mensen dat op jouw zoekresultaat klikken. De bedragen verschillen per zoekwoord. Zonnebrillen zijn rond de zomer erg populair. Soms loopt het bod per klik wel op tot 10 euro. Dit is natuurlijk onbetaalbaar voor kleine bedrijven. De grote bedrijven maken daarom vooral gebruik van Google Adwords.

Gratis omhoogkomen in Google kan op verschillende manieren. Deze manieren vereisen wel veel werk. Er zijn eigenlijk talloze manieren. Linkbuilen, SEO redigeren en de content op de website aanpassen zijn populaire voorbeelden.

Deze technieken worden veel door Online marketingbureaus toegepast omdat ze veel tijd en energie vereisen. Het is namelijk niet één keer doen en nooit weer. Het moet constant worden bijgehouden omdat de rest van de wereld ook mee groeit. Geen één bedrijf staat stil. Daarom moet het goed worden bijgehouden zodat groei mogelijk is.

De tarieven verschillen per bureau. De meeste Online marketingbureaus zijn startups en vragen nog een laag tarief. Er zijn al een aantal grote online marketingbureaus die meer vragen. Uiteraard zit er wel verschil in de kwaliteit. De grote marketingbureaus hebben vaak iets meer ervaring.

http://www.brandmerck.nl