Internet Marketing Audit
Image default
Woningen

Houten ramen en deuren antwerpen

 

MICRO-VENTILATIE IN PLASTIC RAMEN. WAAROM IS HET NODIG EN HOE WERKT HET?
In tegenstelling tot houten kozijnen “ademen” PVC-profielstructuren niet: wanneer ze gesloten zijn, zijn ze volledig afgedicht, zodat de kamers geen frisse lucht krijgen en er is behoefte aan frequente ventilatie. Als een uitzwenkmechanisme is geïnstalleerd, wordt de vleugel voor de toevoer van verse lucht in een draai- of kantelpositie geplaatst. In het geval dat een te intensieve luchtstroom niet nodig is, wordt microventilatie gebruikt op kunststof ramen – een extra optie van de fittingen. Laten we eens kijken wat het is en hoe we het raam in de microventilatiemodus kunnen zetten.

Soorten microventilatie.
In de praktijk worden drie ventilatiesystemen gebruikt: installatie van een toevoerklep waarvan de capaciteit automatisch wordt geregeld; kaminstallatie – voor meertraps microventilatie; microventilatie met sleuven – het gebruik van speciale fittingen om de positie van het raam te veranderen. De klep kan worden geïntegreerd of boven het hoofd. De luchtuitwisseling wordt automatisch geregeld. Door het gebruik van een luchtvochtigheidssensor kunt u deze indicator in kamers afstellen. Klepinstallatie zorgt voor geluidsbescherming en verwarming van inkomende koude stromen.
Sleufvormig type – veilig en gemakkelijk, de stroom komt langzaam binnen en wordt door de kamer verspreid, waardoor onaangename geuren verdwijnen, de stofconcentratie afneemt. Stepped impliceert de installatie van de vleugel op een bepaalde afstand van het frame – van microventilatie tot volledige opening. Bij het bestellen worden 5 modi aangeboden. Houd er rekening mee dat sleuf- en trapventilatie niet op één raamsysteem is geïnstalleerd, omdat ze op één plaats zijn geïnstalleerd en dezelfde functies vervullen.
Waarom heb je microventilatie nodig?
De huidige sanitaire en hygiënische normen bepalen dat de luchtverversing in de woonkamer minimaal 30 kubieke meter / uur per persoon moet zijn. Om deze taak het hoofd te bieden, zal de installatie van microventilatie op kunststof ramen helpen – een optie die zorgt voor: optimale luchtuitwisseling volgens sanitaire en hygiënische normen, zonder de vorming van tocht en sterke warmtelekkage; gedoseerde inname van luchtmassa; normalisatie van de luchtvochtigheid in de kamer; comfortabele omstandigheden in de kamer voor werk, rust en slaap; bescherming tegen binnendringend vocht, condensatie, schimmel. Mechanisme van microventilatie op kunststof ramen Bij de vervaardiging van beglazing wordt de basisuitrusting vaak aangevuld met een speciaal element dat zorgt voor comfortabele ventilatie. Het onderdeel kan ook worden geïnstalleerd op een constructie die al in gebruik is, terwijl de demontage niet wordt uitgevoerd. Het is zijn taak om de vleugel in de gewenste positie te houden. Om microventilatie te installeren, moet u de raamgreep 45 graden naar boven draaien. In dit geval is de vleugel ongeveer 10 millimeter van het frame gescheiden, wat zorgt voor een langzame toegang van de luchtmassa.

Houten ramen en deuren antwerpen

 Pvc Deur Plaatsen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0197-pvc-deur-kopen.html