Succesvol in Google?

Internetmarketingaudit

Wanneer je in het bezit bent van een website, wil je dat deze site door geïnteresseerden gevonden wordt. Echter kun je jouw site niet vinden bij belangrijke zoektermen. Erg vervelend en daar moet iets aan gedaan worden. De vraag is, wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je wel op de juiste manier in Google gevonden wordt? Een ONline marketingbureau kan je daar het beste bij helpen, bijvoorbeeld door middel van website optimalisatie.

SEO is de sleutel tot succes!

Ik krijg deze vraag regelmatig en beantwoord hem altijd met hetzelfde antwoord. SEO optimalisatie is de sleutel tot online succes. Potentiële klanten zoeken namelijk bepaalde woorden op in Google. De meeste bedrijven schrijven teksten uit eigen passie, maar staan er niet bij stil dat ze zo niet snel gevonden worden op Google. Voor Google is het namelijk van belang dat gebruikers bij de juiste sites terecht komen. Zo zal een site die letterlijk appels kopen Utrecht vermeld in zijn tekst, eerder bezoekers trekken dan iemand die een nette zin gebruikt zonder zoekwoorden. Wel is het van belang dat de teksten goed leesbaar blijven en website bezoekers ook echt iets kunnen met de informatie die op de de pagina staat vermeld.

Linkbuilding

Een andere belangrijke methode die toegepast kan worden om de vindbaarheid in Google te verbeteren, is door gebruik te maken van linkbuilding. Door dit toe te passen ziet Google dat er meerdere pagina’s linken aan een specifieke pagina. Hierbij kan er onderscheid gemaakt worden tussen interne linkbuidling en backlinks. Door beiden aspecten toe te passen word je door Google eerder als betrouwbaar gezien. Dit bepaalt voor een groot gedeelte de vindbaarheid in Google. 

Google Ads

Mocht je nu echt snel boven in het lijstje van Google willen komen, dan kun je ook gebruiken maken van Google Ads. Je betaalt Google dan een bedrag per bezoeker die op je site komt. Hierdoor kun je snel naamsbekendheid opbouwen en kan het een zeer goede investering zijn. Naast Google Ads te gebruiken om hoog in Google te komen, kun je ook geld verdienen met de ads door reclame te posten op jouw site.

 

Verbeter jouw positie in Google met SEO Arnhem

Internetmarketingaudit

Het verkrijgen van professionele SEO-services is een op het oog verstandige route om je bedrijf hoger in de zoekmachines terecht te laten komen. In feite zijn er veel mensen die ten onrechte denken dat ze SEO zelf kunnen aanpakken en uiteindelijk veel tijd besteden en er niet veel profijt van ervaren. Zoekmachineoptimalisatie houdt meer in dan je in eerste instantie zou denken, en als je nadenkt over de voordelen die je kunt behalen door jouw bedrijf aan miljoenen Google-gebruikers te laten zien, dan is het duidelijk dat dit een kans is die je niet mag missen. In plaats van zelf SEO te begrijpen, waarom zou je zich dan niet concentreren op het vinden van het beste SEO-bedrijf waarmee je kunt werken, met behulp van hun expertise en kennis om jouw bedrijf naar de top van de Google-ranglijst te brengen? Zodra je hen gevonden hebt, kan je de zoekmachineoptimalisatie aan hen overlaten. SEO Arnhem is hiervoor een goede oplossing. 

Waarom kiezen voor SEO Arnhem?

Wanneer je professionals kiest om jouw SEO-diensten te verlenen, is SEO Arnhem een goede optie om te overwegen. SEO in Arnhem combineert meer dan tien jaar ervaring met de huidige SEO-praktijken om ervoor te zorgen dat het beste uit jouw bedrijf wordt gehaald. Kwaliteit is de sleutel volgens SEO Arnhem, en zij zijn toegewijd om langdurige resultaten te bieden om ervoor te zorgen dat het bedrijf jarenlang blijft profiteren van de voordelen van zoekmachineoptimalisatie. Omdat SEO voor velen niet bekend is, zal SEO Arnhem ervoor zorgen dat er veel informatie wordt verstrekt, niet alleen over de strategieën die SEO Arnhem zal implementeren, maar ook over de analyse die tot de conclusies heeft geleid. SEO Arnhem zal ook regelmatig een update geven om er zeker van te zijn dat je zeker bent van de route die wordt genomen door SEO Arnhem en daarnaast ook de voortgang die wordt gemaakt. Kijk eens op de website van Local Scope.

Online marketing – wat u kunt bereiken met videomarketing

Internetmarketingaudit

Steeds meer bedrijven ontdekken zelf videomarketing. Als u een hoog niveau van aandacht wilt krijgen en op het net wilt reiken en uw online marketing wilt uitbreiden, dan is er geen sprake meer van het omzeilen van video’s. Video’s bieden veel voordelen ten opzichte van op tekst en afbeeldingen gebaseerde web content. Complexe processen in bewegende beelden kunnen veel gemakkelijker en sneller worden uitgelegd. Met video’s worden ook nieuws en informatie op een spannende manier gepresenteerd en bereiken ze eerder de doelgroep. Bewegende beelden krijgen beduidend meer aandacht dan tekst, foto’s of afbeeldingen.

Als u video’s wilt opnemen in uw online marketing, moet u rekening houden met verschillende factoren. Het gaat om het medium zelf, de verschillende technieken, de doelgroep, de juiste timing en de verschillende platformen. Elk bedrijf moet de platforms en kanalen vinden die het meest geschikt zijn voor de zelf geproduceerde video content. Bovendien moet elk bedrijf zich bewust zijn van wat voor soort video-inhoud past bij zijn eigen doelstellingen en bedrijfsfilosofie. Niet voor elk bedrijf zijn felle kleuren, wilde muziek en fastcuts de juiste keuze.

Online marketing – waarom zou videomarketing er deel van moeten uitmaken?

Elke dag worden er zoekopdrachten uitgevoerd op het net, niet alleen op de bekende zoekmachines zoals Google, maar ook op video platforms zoals YouTube. Als je kijkt naar het aantal zoekopdrachten, is YouTube nu de op één na grootste zoekmachine ter wereld. Iedereen die producten, diensten of informatie op het net aanbiedt en door gebruikers gevonden wil worden, moet daarom ook naar video’s kijken bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie. Videomarketing wordt steeds belangrijker in online marketing en staat voor veel adverteerders bovenaan de to-do lijst. Videomarketing kan kort worden omschreven als een modern, klantgericht marketinginstrument. Video’s zijn een modern medium om feiten, merkbeelden, reclameboodschappen en informatie over te brengen. Als een video voornamelijk wordt geproduceerd om een product of dienst te promoten, dan is het videomarketing. Stijl, lengte en formaat van de video zijn niet relevant. Ook video’s die voor marketingdoeleinden worden gebruikt, kunnen sterk variëren. Op zoek naar een videograaf om je marketing video te maken?.

Video’s bieden in principe het voordeel dat zelfs complexe onderwerpen sneller en gemakkelijker kunnen worden getransporteerd. Voor de gebruiker heeft dit als voordeel dat hij in zeer korte tijd veel informatie krijgt. Het lezen van een tekst met een vergelijkbaar hoog informatiegehalte vergt aanzienlijk meer tijd en aandacht. Video’s zijn een effectief communicatiemiddel in online marketing. Met een goed geproduceerde video heb je zelfs de kans om een maximum aan aandacht te genereren. Men spreekt dan van een video die in het viraal gaat. Video’s zijn daarom een goede optie als u een hoger niveau van bekendheid wilt bereiken, uw merkimago wilt versterken en herinnerd wilt worden door potentiële klanten. Als zintuiglijke wezens reageren mensen bijzonder sterk op de audiovisuele prikkels van een video.

Video’s aanpassen aan de doelgroep

Het grote voordeel van video marketing is dat een video snel een groot aantal kijkers kan bereiken. Er worden echter elke dag nieuwe video’s gepubliceerd. Voor de consument is het aanbod op het internet niet meer duidelijk en dus gaan video’s snel verloren in de massa. Om met een eigen boodschap gehoord te worden, moet een video zich onderscheiden van de massa en ook aangepast zijn aan de doelgroep.

 • Wie behoort tot uw doelgroep?
 • Hoe heeft u uw online marketing tot nu toe ingericht voor uw doelgroep?
 • Hoe bereikt u uw doelgroep het best?
 • Wat heeft uw doelgroep nodig of wilt u?

Als u uw doelgroep nauwkeuriger wilt definiëren en hun behoeften wilt beperken, kunnen enquêtes en marktonderzoek zeer nuttig zijn.

Video Portalen worden steeds vaker gebruikt en ook de bereidheid om video’s te verspreiden via sociale netwerken zoals Facebook is de laatste jaren toegenomen. Bovendien worden mobiele apparaten nu door vele leeftijdsgroepen voortdurend gebruikt. Vrijwel geen enkel bedrijf kan meer zonder online marketing en videomarketing opent nieuwe communicatiemogelijkheden. Veel studies tonen echter ook aan dat tieners en jonge volwassenen het internet anders gebruiken dan volwassenen en senioren. Daarom is het belangrijk om de doelgroep te kennen en zich daaraan aan te passen. Bij het bepalen van het type, de stijl en de lengte van uw video’s moet u zich laten leiden door de doelgroep. U kunt rekening houden met de volgende factoren die van invloed zijn op uw doelgroep:

 1. Leeftijd van uw doelgroep
 2. Omgeving en woonplaats van uw doelgroep
 3. Wat is het opleidingsniveau van de mensen die je wilt aanspreken?
 4. Inkomsten van uw doelgroep
 5. Belangen, sociale omgeving en waarden spelen ook een rol.

De inhoud van de video moet de doelgroep op de een of andere manier aanspreken en de aandacht trekken. Is de video grappig en onderhoudend? Biedt het belangrijke informatie met een reële toegevoegde waarde? Of biedt het producten en diensten aan die voldoen aan een behoefte van de doelgroep? Idealiter zou de consument meer tijd moeten besteden aan de video en bereid moeten zijn deze te delen. Door het delen van de video worden andere mensen die geschikt zijn voor de doelgroep aangesproken.

Welke doelen kunnen worden nagestreefd met videomarketing?

Uw online marketing met video’s moet zich niet alleen richten op uw doelgroep, maar ook op de doelen die u ermee wilt bereiken. Elk bedrijf heeft een andere basis en andere bedrijfsdoelstellingen. De volgende doelen kunnen worden bereikt door een goed doordachte videomarketing:

U verhoogt uw bewustzijn en genereert een hoog bereik wanneer zoveel mogelijk mensen uw video bekijken, delen en mogelijk zelfs viraal verspreiden.

U versterkt uw publieke imago, u kunt video’s gebruiken om uw merk of bedrijfsboodschap te verspreiden, maar u kunt ook een bepaald imago ondersteunen met producten of diensten.

U kunt een product presenteren en de belangstelling ervoor wekken

Ze leggen de functies en voordelen van een product uit en ondersteunen zo de beslissing van de consument om te kopen.

De klantenloyaliteit kan worden versterkt door middel van nuttige video’s over de producten en diensten

Welke soorten video’s zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten video’s die u kunt gebruiken voor uw online marketing. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende formaten:

 • Bedrijfsvideo of imagofilm
 • productvideo
 • Verklarende video
 • Aanhangwagen
 • evenementenfilm
 • Multimediapresentatie
 • Handleidingen
 • Interviews
 • Webinars, videoconferenties en hangouts
 • Rekruteringsvideo’s
 • Rapporten en documenten
 • Virale video’s

Elk videoformaat biedt specifieke voordelen. Als u bijvoorbeeld klanten dichter bij uw bedrijf wilt binden, zijn tutorials en verklarende video’s over uw producten ideaal. Als uw doel is om uw niveau van bewustzijn te verhogen, zal een virale video u helpen om dit te doen.

Welke voordelen biedt online marketing met video’s mij?

Als het gaat om het overbrengen van informatie in online marketing, is een video veel efficiënter. In slechts één minuut van bewegende beelden kan het zoveel informatie bevatten dat het gelijk staat aan vele duizenden woorden. Video’s worden nu eenvoudigweg door veel internetgebruikers tussendoor geconsumeerd. Vooral platforms als Facebook en zoekmachines als Google hebben ingezien dat er een grote belangstelling is voor video’s. Ze hebben hun algoritmen dienovereenkomstig aangepast en er zijn vaak betere rankings voor videocontent en websites die video bevatten. Door gebruik te maken van video’s in online marketing kan men dus ook een betere ranking in de resultaten van de zoekmachines bereiken. Met video’s richt u zich direct tot uw doelgroep, creëert u nabijheid, wekt u emoties op en versterkt u het vertrouwen in uw bedrijf.

Een ander voordeel is dat videomateriaal duurzaam is, geïnteresseerden altijd beschikbaar zijn en je de informatie niet steeds opnieuw hoeft te verwerken. Dit bespaart tijd. Goede inhoud verspreidt zich ook zelfstandig.

Welke platforms zijn geschikt voor videomarketing?

U kunt gebruik maken van video’s op verschillende internetplatforms. Plaats bijvoorbeeld een video op uw website en laat bezoekers uw bedrijf leren kennen door middel van een korte bedrijfsfilm. Neem video’s op op uw Facebook-pagina en start uw eigen kanaal op YouTube. Met video’s kunt u ook aanwezig zijn op platforms zoals Instagram. Als u live in contact wilt komen met consumenten, zijn hangouts of live streaming op Instagram een goede optie. Hier kunt u persoonlijk contact opnemen met de consument, vragen verduidelijken en emoties opwekken. Online marketing met video’s is daarom veelzijdig en biedt u tal van voordelen.

Geschreven door videograafzoeken.nl.

Linkbuilding uitbesteden om zo je website optimaal werkend te krijgen voor jou en je bezoekers

Internetmarketingaudit

Ga voor Linkbuilding teksten uitbesteden wanneer je niet genoeg bezoekers op je website krijgt. Wanneer dit het geval is kan het liggen aan de plek waar je website staat op Google wanneer je bepaalde zoekopdrachten opzoekt. Als je website pas op pagina 3 of 4 staat van Google ziet bijna niemand je website en dat betekent dat je weinig bezoekers hebt en dus weinig diensten of producten kunt verkopen. Laat je nu helpen door je Linkbuilding uitbesteden. Zo wordt er gezorgd dat er verschillende sites naar jouw pagina linken. Dit zorgt ervoor dat jij en je website hoger op in Google komen bij verschillende zoekopdrachten die om jouw website draaien. Eerst wordt er onderzocht op welke resultaten het meest wordt gezocht. Daarna worden deze zogeheten keywords toegepast in teksten die naar jouw website linken. Zo weet Google waar jouw website overgaat en zal Google jouw website misschien wel op nummer 1 zetten bij die bepaalde zoekterm.

Linkbuilding uitbesteden kan jou van plek twintig naar plek één brengen

Laat Linkbuilding uitbesteden je helpen om te kunnen genieten van een groot marktaandeel. Je staat op één en daardoor zal je de eerste keuze van velen zijn. Als beginnend ondernemer is het lastig om klanten te trekken, je moet vertrouwen hebben en dat kan pas als je een professioneel en goed werkend bedrijf hebt. Ook het op één staan in google kan erg helpen bij het vertrouwensgevoel van de consument. Linkbuilding uitbesteden kan hiermee helpen. De belangrijkste reden dat je misschien niet snel veel nieuwe klanten krijgt is omdat google zoveel zoekresultaten aanbiedt dat het lastig is om bovenaan te komen staan. Mensen kijken meestal niet verder dan de eerste pagina op google en daarom is het belangrijk dat je op de eerste pagina staat. Hiermee kan linkbuilding uitbesteden je helpen. Meer info vindt u op Local ScopeEen gratis SEO scan laten uitvoeren?

Internetmarketingaudit

Veel bedrijven laten op een gegeven moment een fijne en gratis SEO scan uitvoeren. Dit is erg handig als je als bedrijf graag zou willen weten of jij goed te vinden bent door search engines zoals Google en Bing. Als dit niet het geval zou zijn, is het namelijk helaas het geval dat je misschien heel veel mogelijke klanten niet kunt bereiken omdat zij niet van het bedrijf afweten en er ook niet snel achter kunnen komen met een Google opdracht. Een SEO scan is om deze reden een goede oplossing voor een bedrijf om te kunnen uitzoeken of er iets ontbreekt aan de search engine optimization van het bedrijf en als dit wel het geval is, wat zij daar als bedrijf dan aan kunnen doen.

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimization en wordt gebruikt om bedrijven sneller te laten verschijnen als je voor bepaalde zoektermen een Google-opdracht invoert. Als een bedrijf een SEO scan heeft laten doen en alles goed functioneert zou het bedrijf hoog aan de Google resultaten moeten staan. Is dit niet het geval, dan staat het bedrijf helaas een stuk lager, en de kans is niet bijzonder groot dat een klant doorklikt naar de tweede pagina van Google, dus wat dat betreft is investeren in een SEO scan goud waard.

Waarom SEO?

Een SEO scan zorgt ervoor dat de SEO van een bedrijf in orde is. Als een dergelijke SEO scan eenmaal is uitgevoerd, is het hopelijk zo dat het bedrijf veel meer klanten ziet omdat er op deze manier meer klanten zijn die van het bedrijf afweten omdat het hoger in de resultaten staat dan dat het anders zou doen, en als resultaat daarvan komen er meer klanten op het bedrijf af. Wat dit betreft is het het zeker waard om te investeren in de SEO.Populaire SEO specialist in Enschede

Internetmarketingaudit

 

 

Deze SEO specialist in Enschede is de laatste tijd erg populair geworden, dit komt dan ook door goede resultaten behalen voor de klanten waar ze mee samenwerken. Als u eerst meer wilt weten over de diensten die deze SEO specialist in Enschede aanbiedt, dan kunt u het beste deze tekst doorlezen en daar een korte samenvatting van wat ze voor u kunnen betekenen doorlezen of u kunt natuurlijk ook de informatie op de website van deze SEO specialist in Enschede lezen. Het gaat er eigenlijk om dat als u een eigen bedrijf met bijbehorende website heeft, dat u dan wel zo goed mogelijk vindbaar wilt zijn op zoekmachines voor uw doelgroep met bepaalde zoekwoorden. Dat is dan ook precies wat deze SEO specialist in Enschede voor u aanbied, u kunt dan ook eerst een gratis SEO scan aanvragen, zo kunt u zien hoe goed u momenteel vindbaar bent met relevante zoekwoorden voor u website en dan zal u waarschijnlijk ook zien dat dat veel beter kan dat hoe u er momenteel voor staat. U wilt dan natuurlijk wel dat u beter vindbaar bent dan uw concurrenten en door gebruik te maken van de diensten die deze SEO specialist in Enschede aanbiedt, bent u binnen een bepaalde tijd erg goed vindbaar en zou u hier ook zeker verschil in merken. Steeds meer mensen gaan het internet gebruiken, dus als ik u was zou ik zo snel mogelijk contact opnemen met deze SEO specialist in Enschede en gebruik maken van de aangeboden diensten.

 

Samenwerking met deze SEO specialist in Enschede aangaan

 

Wilt u nou beter vindbaar worden op zoekmachines en wilt u dat doen via deze SEO specialist in Enschede, bekijk dan u de website en onder het kopje ‘contact’ kunt u de  contactgegevens vinden. Op het moment dat ze geopend zijn kunt u contact ze opnemen.Een achteruitrijcamera biedt uitkomst

Internetmarketingaudit

Een ieder die weleens met een bestelbus heeft gereden, zal het probleem kennen. U moet een doodlopende weg in waar geen enkele ruimte is om te keren. Achteruit terug dan maar. Dit kan soms lastig zijn, maar een achteruitrijcamera is hiervoor een goede oplossing. Op het scherm voorin de auto, bestelbus, vrachtwagen of camper ziet u wat er zich achter het voertuig afspeelt. Niet alleen in het eerder genoemde geval is een achteruitrijcamera de uitkomst voor een probleem. Ook als er ingeparkeerd moet worden is dit hulpmiddel handig en van groot belang. De achteruitrijcamera zorgt voor aanzienlijk minder schadegevallen, want met deze camera heeft u goed zicht op wat er achter u gebeurt. Zo betaalt het zichzelf op den duur uit. Een andere verkeerssituatie waarbij het van pas komt is het verwisselen van rijstrook. Bij het invoegen op de snelweg bijvoorbeeld. Zo ziet u precies wanneer dit kan en wordt het samen met de spiegels bijna onmogelijk om nog op het verkeerde moment van rijbaan te veranderen. Overigens is het gebruik van een dergelijke achteruitrijcamera ook interessant op het water. Ze zijn daarom ook beschikbaar voor boten.

 

Installatie

Een losse achteruitrijcamera is op ieder denkbaar voertuig te monteren. Van een Ford Transit tot ieder denkbare caravan. De installatie is niet zo ingewikkeld. U moet erop letten dat het op de juiste positie van het voertuig wordt aangebracht. Deze locatie is afhankelijk van de functie die de camera naast het filmen nog meer kan vervullen. Zo zijn er camera’s die als derde remlicht fungeren. Een achteruitrijcamera installeren kunt u zelf doen of bijvoorbeeld uitbesteden aan een lokale garage.  

 

U kunt niet meer zonder

In het kort zorgt een achteruitrijcamera voor een hoop gemak tegen een kleine prijs. Voor de ervaren en minder ervaren bestuurder is het een toevoeging die uw voertuig net dát beetje eenvoudiger te besturen maakt. Pas op: als u er eenmaal aan bent begonnen, kunt u niet meer zonder!

 

 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

4 Online communities voor freelance marketeers

Internetmarketingaudit

Een freelance online marketeer, zoals verschillende andere freelance professionals, werkt vaak alleen. Hun werk neemt ze mee naar de sferen van Google, Facebook, Instagram en Twitter, om er maar een paar te noemen. Ze besteden uren aan het plannen van berichten op verschillende websites en het uitvoeren van gerichte advertenties bedoeld om meer mensen binnen te halen. Online marketeers kunnen echter nooit echt alleen werken. Ze zijn voortdurend in interactie met de buitenwereld via sociale platformen en moeten op de hoogte blijven van sociale, politieke en branchetrends.

Het is daarom nuttig dat er zoveel online marketinggemeenschappen bestaan. Er zijn een aantal specifiek voor marketing op verschillende sociale mediawebsites, en sommige die alle facetten van online marketing behandelen. Deze communities zijn veilige ruimtes waar online marketeers kunnen inloggen en vragen kunnen posten, of hun kennis en ervaring kunnen gebruiken om de vragen van anderen te beantwoorden. Hieronder vindt u enkele van de beste online marketingcommunity’s die tegenwoordig bestaan. 

 1. Reddit voor Freelance Marketeers

Het blijkt dat de populaire zelfbenoemde ‘voorpagina van internet’, Reddit, een behulpzame en eerlijke online marketingcommunity herbergt. In zijn subrReddit voor online marketing kunnen marketeers het nieuwste en meest relevante digitale nieuws en vragen vinden. Gebruikers komen massaal naar deze thread om vragen te stellen over alles van digitale catalogi, tot e-commerce en de beste SEO-tools. Hoewel veel Redditors deze subcategorie gebruiken om naar antwoorden op hun professionele raadsels te zoeken, zijn er bijna net zo veel die discussies starten met nuttige, bijgewerkte informatie over de online marketing.

Reddit is er trots op een van de meest uitgebreide en open online communities te zijn. Het is een website die elk denkbaar onderwerp bestrijkt, inclusief een ‘aww’-subcategorie die uitsluitend foto’s is van schattige dieren en kinderen. Mensen die niet veel tijd doorbrengen in deze online gemeenschap vergeten vaak dat het gevuld is met serieuze professionals die niet verlegen zijn om advies te geven. Deelnemen aan de online marketingcommunity op Reddit is niet alleen pragmatisch, het kan ook leuk zijn!

 1. GrowthHackers

Hoewel Reddit een plaats is voor alle digitale marketeers, is GrowthHackers een community specifiek voor diegenen die met hun marketing groei willen stimuleren. Deze website staat helemaal in het teken van samenwerken. Individuele mensen of teams kunnen zich aanmelden om gratis aan de discussie deel te nemen en vervolgens netwerken met andere professionele digitale marketeers om te beslissen hoe de beste manier is om online bronnen te gebruiken om een ​​klantenbestand te laten groeien. GrowthHackers is niet alleen een forum met vragen en bronnen, het is een interactief platform met video’s, groeionderbrekingen, realtime interviews met succesvolle marketeers en meer.

Deze website wordt gebruikt door bekende bedrijven zoals Lootcrate, die hun expertise meenemen naar elke gebruikersdiscussie, en zelfs kunnen worden gebruikt door digitale marketingteams voor hele bedrijven. 

 1. Moz Community

Iedereen op het gebied van digitale marketing is op de hoogte van Moz (en als dat niet zo is, bekijk dan hier de nuttige bronnen.) Het is een van de meest vertrouwde autoriteiten in het online marketingdomein. Daarom heeft het natuurlijk een communityforum om zich te verenigen en online marketeers te helpen. De Moz Community is opgedeeld in drie afzonderlijke secties – de Mozinars, of webinars met digitale marketingexperts, de Q & A, waarop iedereen in de community een vraag of antwoord kan posten, en de evenementen, waardoor Moz de community up-to-date houdt over aankomende bijeenkomsten. 

Moz is een veelomvattend platform, daarom spreekt de online marketinggemeenschap over alle mogelijke wegen voor digitale marketing. De Mozinars behandelen alles van het gebruik van Google Analytics tot A / B-testen, tot het implementeren van SEO voor campagnemarketing op meerdere locaties. De vraag en antwoord-sectie wordt dieper dan de webinars met vragen over fouten op blogwebsites en dubbele URL’s, om een ​​paar te noemen. Bovendien brengt de evenementenpagina mensen samen om ervoor te zorgen dat deze online marketinggemeenschap een echte community is. 

 1. Quora is geweldig voor marketing

Quora is specifiek een vraag / antwoord-platform met een subonderwerp voor digitale marketing. Quora is een professionele community die mensen op elk gebied frequent vinden voor antwoorden op prangende vragen en om hun reputatie als influencer op te bouwen. De online marketinggemeenschap is vooral aanwezig op dit platform, dat betrekking heeft op zeer elementaire digitale advertentievragen tot vragen die geavanceerder zijn. Daarnaast bevat het gebruikers van over de hele wereld.

Deze community is vindingrijk voor freelancers omdat Quora controleert hoe gerelateerd elk antwoord is aan zijn vraag en over het algemeen geen onbehulpzame opmerkingen toestaat. Bovendien hebben gebruikers alle uren van de dag actief, voor diegenen die snel een vraag moeten beantwoorden. Quora is niet alleen goed voor het stellen van eigen vragen, maar ook voor het doorlezen van facetten van digitale marketing waar u mee wilt werken of wilt groeien.

http://www.markverzijlmarketing.nl/freelance-online-marketeer

Verlangen naar een westers gezicht

Internetmarketingaudit

Een kaakcorrectie als de kaken de ver naar voren staan is in Nederland heel normaal. Misschien heb je er last van als je de mond wilt sluiten of als je aan het kauwen bent. Je neemt een bezoekje aan de kaakfysio om alles door te nemen en voor je het weet is het gebeurd. Echter wordt het in landen zoals Zuid-Korea voor een andere reden gedaan, namelijk om een westers gezicht te krijgen.

In landen als Zuid Korea is het totaal niet vreemd om een operatie te laten doen. Vooral als kinderen hun examens hebben gedaan en zich klaar maken voor het bedrijfsleven is een cosmetische ingreep niet gek. Ze willen er namelijk volwassen en vrouwelijk uit zien, en het liefste met een westers gezicht. Dit kan de kansen op een baan aanzienlijk vergroten. Het bedrijfsleven in landen als Zuid Korea is erg competitief en er wordt ook veel naar het uiterlijk  gekeken. Een westers gezicht zal dus een grotere kans op een baan hebben dan een oosters uiterlijk. Om de kans op een baan te vergroten is het veranderen van het gezicht dus totaal niet gek. Het wordt soms zelfs aangeboden door de ouders. Ze willen nadat ze veel geld hebben gebruikt voor de studie dat hun kinderen gelijk een baan krijgen. Als ze daarmee hun gezicht moeten veranderen is geen probleem volgens hun. Een populaire ingreep is het vergroten van de ogen. Daarmee willen ze dezelfde ogen als mensen in westerse landen. Ook een kaakcorrectie of verkleining behoort tot populaire cosmetische ingrepen.

Wil je zelf kosten besparen en in het buitenland een ingreep laten doen? een goede voorbereiding is dat handig. Je moet goed opletten wat voor ingreep je wil laten doen, het land is daarnaast ook handig om goed over na te denken. Je wilt ook bij een goede kliniek en arts de operatie laten doen. Lees verder ook naar ervaringen van anderen.

https://www.orfeokliniek.nl/

Handige accessoires in de auto

Internetmarketingaudit

Moet je een keer in de auto slapen? Veilig achteruitrijden? Auto snel vies? Er zijn gelukkig veel accessoires voor in de auto waardoor je die problemen en vragen niet meer hebt. In dit artikel lees je een aantal handige accessoires en gadget die je altijd in de auto moet hebben, je weet nooit of je ze nodig hebt!

De eerste accessoire is een luchtbed. Dit is niet zo maar een opblaasbaar bedje dat je in de auto moet proppen maar het bedje is speciaal gemaakt om op de achterbank te plaatsen. Je hebt voor verschillende auto’s modellen zodat die goed past. Er is genoeg ruimte om een beetje te kunnen liggen dus als je een keer in de auto moet overnachten dan is dit heel fijn.

Heb je problemen met achteruitrijden of wil je veilig kunnen inparkeren? Dan is een achteruitrijcamera wel wat voor jou. Ik heb twee aanraders als je beslist er een te nemen. De eerste is de waeco achteruitrijcamera. Deze camera is ideaal voor elke auto. Je kunt het in een setje kopen waar je een monitor bij krijgt zodat je alles achter je kunt zien. Hij is vaak draadloos dus je hoeft geen kabel te trekken. De prijs is ook niet gek. De andere aanrader is de orlaco camera wat een van de grootste merken is op dit gebied. De kwaliteit is uitstekend, je hebt ook geen last van storing als er meerdere apparaten zijn maar via bedrading is ook zeker mogelijk. Voor de veiligheid zijn er ook een aantal dingen die je zeker in de auto kan plaatsen. Denk aan de lifehammer waarmee je eenvoudig een ruit in kan tikken en daarnaast ook riemen door kunt snijden in het geval dat nodig is. Een gevarendriehoek meenemen is ook erg belangrijk voor als je langs de weg komt te staan en je veilig wilt zijn.

https://www.vanzwitserland.nl/