Internet Marketing Audit
Image default
Winkelen

Op deze website kan je je smartphone hoesje zelf ontwerpen

De smartphone hoesjes die je in de winkel kan kopen, zijn erg onpersoonlijk. Bovendien lijkt iedereen dezelfde te hebben, waardoor deze eigenlijk best wel saai zijn. Breek met deze traditie en ga aan de slag om zelf je eigen smartphone hoesje te ontwerpen. Zo maak je van een simpel, anoniem gebruiksartikel plots een item vol persoonlijkheid. Jouw persoonlijkheid! Dit aan de hand van een leuke foto of een design die je helemaal zelf ontworpen hebt. Het is allemaal mogelijk op xpressing.nl. Op zoek naar een leuk (verjaardags)cadeautje voor een vriend, vriendin, familielid of geliefde? Een zelfgemaakt smartphone hoesje met leuke foto van jullie tweeën zal deze persoon niet snel zien aankomen.

Ontwerp voor alle soorten smartphones

Ga aan de slag in de online designstudio van Xpressing, en ontwerp binnen enkele minuten reeds een meesterstuk. Vul eerst in voor welk type smartphone je zelf een hoesje gaat ontwerpen. Hier heb je gelukkig een ruime keuze in, zodat je niet buiten de boot valt als je toevallig geen smartphone van Apple of Samsung in je bezit hebt (maar ook voor deze telefoons kan je natuurlijk zelf een hoesje maken). Ga vervolgens aan de slag in de online designstudio: kies een mooie of grappige foto die je wil gebruiken of begin vanaf nul met een eigen creatie, voeg desgewenst een leuke tekst toe en ziezo, klaar is kees! Druk vervolgens op ‘bestellen’ en krijg je zelfgemaakte hoesje binnen de vijf werkdagen in je brievenbus. Zo gemakkelijk gaat het allemaal!

Ga aan de slag op deze toffe website

Xpressing zorgt er eveneens voor dat de hoesjes die je van hen opgestuurd krijgt, van hoge kwaliteit zijn. Het zou immers zonde zijn als het smartphone hoesje dat je zelf hebt kunnen ontwerpen, vrijwel meteen kapotgaat. Daarom worden maar liefst twee kwaliteitscontroles uitgevoerd voordat het hoesje wordt opgestuurd. Begint het ondertussen te kriebelen om aan de slag te gaan? Bezoek dan zeker de website van deze expert.

Gerelateerde artikelen

Schommelstoelen koop je bij deze specialist