Start u binnenkort als administratief medewerker nabij Rotterdam?

U wilt aan de slag gaan bij een bedrijf in een administratieve functie. Helaas is het vinden van een baan niet zo eenvoudig. DDD Personeel helpt u hier graag bij. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het samenbrengen van werkgevers en werknemers. Hierbij kunt u als administratief medewerker in Rotterdam aan de slag gaan op uitzendbasis, detachering of via Payroll. Er is dus altijd een oplossing voor alle werkzoekenden. Wacht niet langer en ga vandaag nog op zoek naar uw droombaan als administratief medewerker in Rotterdam of omgeving. Inschrijven gaat eenvoudig online via het inschrijfformulier. Zijn uw gegevens in goede orde ontvangen, dan neemt de uitzendspecialist contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

Wat voor arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing als administratief medewerker in Rotterdam?

Het bijhouden van uw gewerkte uren is altijd van belang, maar zeker wanneer u aan de slag gaat als administratief medewerker in Rotterdam via DDD Personeel. Steeds vaker is het mogelijk om aan de hand van een vingerscanner in en uit te klokken. Op deze manier worden uw gewerkte uren eenvoudig geregistreerd. Hangt er geen vingerscanner? Vraag dan om een werkbriefje of houd handmatig uw gewerkte uren bij. Omdat uw salaris iedere week uitbetaald wordt, is het dus belangrijk dat u iedere week uw gewerkte uren doorgeeft aan DDD Personeel. Uiteraard bouwt u vakantiebijslag op en spaart u vakantiedagen. Bij een volledige werkweek bouwt u ongeveer twee vakantiedagen per maand op. DDD Personeel regelt betrouwbaar en gedreven personeel.

Ik ga aan de slag als administratief medewerker in Rotterdam, wat nu?

Heeft u eindelijk een geschikte baan gevonden die bij u past? U gaat langs op het kantoor van DDD Personeel voordat u start met uw eerste werkdag. Hier krijgt u namelijk een instructiefilm te zien over uw nieuwe werkzaamheden. Ook ontvangt u een instructieboekje waarin alles nog rustig uitgelegd wordt en een lijst met spullen die u nodig heeft voor uw eerste werkdag. Om er zeker van te zijn dat u op tijd op de juiste locatie aankomt, ontvangt u een routebeschrijving of u kunt met een van de DDD-auto’s meerijden. Nu bent u helemaal klaar om te stralen tijdens uw eerste werkdag als administratief medewerker in Rotterdam!