Internet Marketing Audit
Image default
Winkelen

Top 10 Keukentrolleys

Er zijn verschillende manieren om uw keuken ruimte maximaal te benutten en een van de beste manieren is door het gebruik van een keukentrolley. Een keukentrolley is een onmisbare aanvulling op elke keuken omdat het een zeer handig manier is om uw kookgerei zoals pannen, potten, lepels en dergelijke op te bergen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als extra werkruimte waarop u bijvoorbeeld kruiden, fruits en dergelijke kan klaarmaken.

Hieronder vindt u top 10 keukentrolleys die u kunt overwegen voor uw keuken. We hebben voor ieder wat wils, van eenvoudige, minimalistische designs tot aan meer geavanceerde multi-functionaliteit. Dus als u op zoek bent naar een keukentrolley, bekijk eerst deze top 10 opties.

1. Jonile Keukenwagent Met Halve Hoge Opslag

De Jonile Keukenwagen met halve hoge opslag is een uitstekende keuze als u meer opslagruimte nodig hebt. De trolley is gemaakt van stevig metaal en is 14 x 35 x 86 cm groot. De twee lagen kunnen allebei draaien, waardoor het makkelijk is om de bijbehorende lade te verplaatsen. Het heeft ook vier kleine wielen die draaien en een klein schaakbordpatroon op de bovenkant.

2. Granville Keukenwagen Rood

De Granville Keukenwagen Rood is een klassieke keuze, en is gemaakt met een stevig metaal frame en 6 wielen om het gemakkelijk te verplaatsen. De trolley heeft twee draaibare lagen, beide met een lade die uit kan om al uw kookgerei op te bergen. Het grootste deel is gekleurd in typisch rode kleur.

3. Meerland Keukenwagen

De Meerland Keukenwagen is een zeer multi-functioneel model, als u ruimte wilt besparen. Er zijn 4 wielen onder het frame, waardoor het makkelijk is om het te verplaatsen. Bovendien heeft de trolley een schuiflade, die uitkomt onder een van de tientallen laden, die al uw kookgerei kunnen opbergen. Verder heeft de trolley ook twee grote lades aan de bovenkant om al uw benodigdheden op te bergen.

4. Baseline Keukenwagen

De Baseline Keukenwagen is een eenvoudiger model, gemaakt met een stevig houten frame. Er is een enkele lade en 2 wielen aan de onderkant voor het gemakkelijk verplaatsen van de trolley. Er zijn ook kleine handvatten aan de randen die helpt bij het ondersteunen van het transport. Een ander voordeel is dat de trolley erg licht is, met een gewicht van slechts 5 kg. Als u op zoek bent naar een kleine, eenvoudige en lichte keukentrolley, is de Baseline een geweldige optie.

5. Egmont Key Keukenwagen

De Egmont Key Keukenwagen is een krachtige optie met veel functionaliteit. De trolley heeft een stevig metalen frame en 6 wielen om het gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien is er een schuiflade onder de lichtmetalen lade die je uit kunt schuiven. Verder heeft de keukentrolley twee lades op de bovenkant, waarvan er één draaibaar is, evenals twee grote lades aan de voorkant en zijkant.

6. Keukenwagen Met Halve Hoge Opslag

De Keukenwagen Met Half Hoge Opslag is een eenvoudiger optie, maar verschilt in het design. Het is gemaakt van stevig metaal en heeft 4 wielen aan de onderkant. De trolley heeft ook een kleine lade en een open ruimte aan de bovenkant waar je vazen, fruitbakken, kruidenpotten en dergelijke kan plaatsen. Daarnaast is de trolley ook erg licht met een gewicht van 4,8 kg.

7. Eindelijk Keukenwagen

De Eindelijk Keukenwagen is een moderne optie die perfect past bij de meeste keukens. Het is gemaakt met een metalen frame en 4 wielen om het te verplaatsen. Verder heeft de trolley ook twee draaibare lagen, beide met een lade die je uit kunt schuiven. Daarnaast heeft de trolley ook kleine handvatten aan de zijkanten waarmee je de trolley gemakkelijker kunt verplaatsen.

8. Zwarte Keukenwagen

De Zwarte Keukenwagen is een goede keuze als u op zoek bent naar een minimalistisch ontwerp. Het is gemaakt met een stevig metalen frame en 6 kleine wielen onder het frame. Verder heeft de trolley ook twee draaibare lagen met elk een lade erin die uitkomt, waar je kookgerei kan opbergen. Als je een keukentrolley wil die een stijlvolle toevoeging is aan je keuken, dan is de Zwarte Keukenwagen een uitstekende optie.

9. Keukenwagen Met Jumbo-lade

De Keukenwagen Met Jumbo-lade heeft een eenvoudiger design dan de meeste andere opties. Het is gemaakt met een stevig metaal frame en heeft 4 wielen aan de onderkant om het gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast heeft de trolley ook een grote jumbo-lade in het midden, perfect voor de opslag van grotere uitrusting. Verder heeft de trolley ook een kleine lade aan de bovenkant waar je kleinere voorwerpen kan opslaan.

10. Azteca Keukenwagen

Tot slot hebben we de Azteca Keukenwagen. Deze trolley heeft een meer geavanceerd design en is gemaakt met een stevig metaal frame en 8 wielen voor het verplaatsen. Verder heeft de trolley ook een kleine lade, twee draaibare lagen en een open ruimte aan de bovenkant waar je k.