Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

Wat heb je nodig tijdens een dagje wandelen in de bergen?

Wat heb je nodig tijdens een dagje wandelen in de bergen?

Wanneer je een uur of twee uur gaat wandelen, neem je vaak alleen spullen mee zoals je telefoon, je ID-kaart en misschien een koptelefoon. Maar wanneer je een hele dag in de bergen gaat wandelen heb je wel iets meer nodig dan dat. Vaak red je het dan ook niet met je normale sneakers, maar heb je al speciale schoenen nodig, omdat je anders blaren op loopt. Maar wat heb je verder nog meer nodig voor een hele dag wandelen in de bergen? Daar gaan wij jou bij helpen. In deze blog benoemen wij drie artikelen die je zeker niet mag vergeten.

 

Bescherming tegen het weer

Kijk van tevoren altijd even naar de weersvoorspellingen voor de dag dat jij gaat wandelen. Ook al ziet het weer er goed uit, toch is het verstandig om spullen mee te nemen tegen onverwachte weersvoorspellingen wanneer je de hele dag weg bent. Bij een zonnige dag is het bijvoorbeeld handig om gebruik te kunnen maken van zonnebrand om niet helemaal verbrand thuis te komen of een pet om een zonnesteek mee te voorkomen. Maar bij een bewolkte dag kan het nog wel eens voorkomen dat het uit het niets toch gaat regenen. Dan is het toch wel erg fijn wanneer je een regenjas bij je hebt. 

 

Eten en drinken

Vaak wanneer je er een dag op uit gaat neem je eten en drinken mee vanuit huis. Wel is het handig om even af te stemmen hoe lang je gaat wandelen. Hier kun je namelijk de hoeveelheid eten en drinken op aanpassen. Gemiddeld wordt er aangenomen dat je op een stevige bergwandeling ongeveer twee tot drie liter per dag drinkt. Maar wanneer je van jezelf weet dat je niet zo veel drinkt, kun je ook gerust iets minder meenemen. Onderweg kan het namelijk ook voorkomen dat je verschillende waterbronnen tegenkomt waar je gebruik van kunt maken. 

 

Navigatie

Tijdens het wandelen is het wel belangrijk om niet de weg kwijt te raken. Daarom nemen veel serieus bergwandelaars een wandelkaart mee. Veel mensen maken ook gebruik van een GPS, maar hierbij heb je natuurlijk wel risico dat hij uitvalt. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de navigatie van jouw telefoon of zelfs van jouw smartwatch. Wanneer je tijdens de wandeling gebruik wilt maken van jouw smartwatch, kun je er ook voor kiezen om een smartwatch bandje van watchbandjes shop om te doen die zweet opneemt. Zo heb je hier de hele dag profijt van.  

 

https://www.watchbandjes-shop.nl/