Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

Wat heeft u nodig als u een bestelbus gaat huren?

Leuk, u gaat een bestelbus huren. U wil natuurlijk snel geholpen worden bij het huren van een bestelwagen. Daarom is het handig om goed voorbereid te zijn wanneer u de bus komt ophalen. U leest hier in ieder geval wat u mee moet nemen. Bij Blue Rent a Car haalt u zeven dagen per week de bus op.

Twee legitimaties

Dit is het belangrijkste. Bij een bestelbus huren, een personenbusje kilometervrij huren of het huren van een bestelwagen bent u verplicht om twee legitimaties mee te nemen. Dit houdt in dat u zowel een geldig rijbewijs als een paspoort of een ID-kaart moet kunnen laten zien. Dit heeft te maken met de eisen van de verzekeraar. Verhuurbedrijven moeten kunnen bewijzen dat de huurder goed geïdentificeerd is. Dit is van belang om misbruik van het huren van een bestelwagen of ander voertuig tegen te gaan.

Betaalpas

Tevens moet u een betaalpas, zoals een pinpas meenemen. Belangrijk is dat deze pas op de naam van de bestuurder staat. Vaak is het niet mogelijk om een personenbusje kilometervrij te huren met een pinpas van een familielid. U moet dit ook weer zien als een extra check om de identiteit vast te kunnen stellen en of u dus wel in staat bent om ervoor te betalen. Bij veel verhuurbedrijven moet u zelfs beschikken over een creditcard met een bepaald limiet van bijvoorbeeld € 1200,-. Indien er dan schade is, kunnen ze uw creditcard belasten.

Saldo

Het is van belang dat er natuurlijk ook genoeg saldo op uw betaalpas staat. Bij het ophalen van een personenbusje dat u kilometervrij wilt huren, betaalt u gelijk de borg. Vaak kunt u ook alleen met de pinpas betalen, dus zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Reserveringsbevestiging

De reserveringsbevestiging, het is niet verplicht maar wel zo handig. Zo verloopt het ophalen van uw bestelbus wanneer u deze gaat huren snel en soepel.

Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden

Heeft u nog vragen over het huren van een bestelbus? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialisten. Zij vertellen u graag meer.