Productie verbeteren met mobile inspections

Problemen op de werkvloer wil je zoveel mogelijk voorkomen. Onvoldoende overzicht, tijdsverspilling of een verouderde werkhandleidingen kunnen oorzaken zijn van problemen. Om productie te versnellen en zo effectief mogelijk te laten verlopen vindt je in deze blog verschillende mogelijkheden.

 

Bij het begin beginnen

Het is belangrijk om een duidelijk inzicht te krijgen over de huidige werkprocessen voor je er iets aan kunt veranderen. Om hier een beeld van te krijgen kun je jezelf onderstaande vragen stellen.

–          Kunnen medewerkers hun persoonlijke vaardigheden optimaal benutten?

–          Waar bevinden zich de moeilijkheden of pijnpunten?

–          Zijn productiedoelen haalbaar, helder omschreven en veilig?

–          Beschikken medewerkers over de juiste tools?

–          Wanneer zijn processen voor het laatst in kaart gebracht?

 

Meer overzicht met mobile inspections

Door gebruik te maken van mobile inspections wordt het onderhouden van een georganiseerde werkplek veel makkelijker. Mobile inspections is gebruiksvriendelijk en laat elke operator weten wat er moet gebeuren, hoe en wanneer. In een paar simpele klikken kun je werk een stuk makkelijker, gerichter en bovenal overzichtelijker maken.

 

Rust creëren op de werkvloer

Waarschijnlijk kun je beamen dat je zelf ook het fijnst en beste werkt in een goed georganiseerde werkomgeving. Voor je werknemers geldt precies hetzelfde. Door het verwijderen van onnodige rotzooi zoals papier en ongebruikt gereedschap blijft de werkplek een stuk opgeruimder. Medewerkers moeten weten waar gereedschap en andere materialen moeten worden opgeborgen.

 

Personeel motiveren te groeien

Voor verbetering is flexibiliteit en kennis noodzakelijk. Door medewerkers te laten scholen om te leren omgaan met bepaalde machines, productiemiddelen en installaties. Als je medewerkers de ruimte geeft om te groeien zal de gehele organisatie hier uiteindelijk van groeien.

https://ezfactory.nl/en/mobile-inspections-app/

De voordelen van een professionele website laten maken zijn enorm! Wij vertellen meer

Internetmarketingaudit

De voordelen van een professionele website laten maken zijn enorm! Wij vertellen meer

Zelf een website maken kan natuurlijk ook maar dit kost veel tijd. Wil je nou een wat uitgebreidere website dan is het handig om een professionelewebsite te laten maken.  Bij een website maken komtwebdesign ook om de hoek kijken, dit is vaak een lastig stukje om te maken. Benieuwd naar alle voordelen van een professionele website laten maken? Lees het hier!

Een professionele website komt betrouwbaar over

Voor een klant is het belangrijk dat een website betrouwbaar is, als een website niet betrouwbaar is of overkomt zullen zij geen orders plaatsen op de website. Je merkt dan ook dat netheid erg belangrijk is. Dit betekent dat alles duidelijk moet staan van foto’s van de producten tot het contact met het bedrijf. Om dit allemaal zelf goed te regelen moet je precies weten wat je doet maar dat is vaak lastig. Dat is dan ook één van de redenen om een website maken uit te besteden.

Voor een professionele website die betrouwbaar over komt heb je een zakelijke mail nodig van een zakelijk domein, geen Gmail dit komt onbetrouwbaar over. Mensen die websites bouwen voor bedrijven zetten er meestal gelijk een zakelijke mail op, dit is voor jou dan weer minder werk. Hoe fijn is dat!

De achterkant van de website

De achterkant van de website is de plek waar je de website onderhoudt, nieuwe teksten opzet, producten op plaatst etc. Dit zelf maken is een hele grote klus, vaak heb je er niet genoeg technische ervaring voor en kunnen er kleine foutjes in komen of raak je het overzicht kwijt waardoor het een rommeltje is.

Om een website goed te onderhouden heb je content management systems, deze systemen zorgen ervoor dat je zelf wanneer de website is gemaakt de website kan onderhouden. Je hebt hier verschillende soorten CSM-systemen voor, wanneer je de site door een professionele medewerker laat maken kan hij je adviseren welk CSM-systeem te nemen. Hij zal de voor- en nadelen van elk systeem vertellen zodat je weet wat het inhoudt.

Hier heb ik nog de laatste voordelen op een rijtje:

– Het bespaart je erg veel tijd – Het is in 1 keer goed, je hoeft daarna niet meer te prutsen met je website – Een professional weet de ontwikkelingen, je krijgt een website met de nieuwste dingen – Je website is goed beveiligd – Je website is zeker SEO geschikt

Webdesign in je website

Een goed webdesign maakt de website duidelijk en geeft rust. Wanneer je een website laten maken doet een professional dit, hij heeft hier verstand van en weet precies waar je wat kan zetten om dit zo over te laten komen.

Door een professional het webdesign te laten maken komt je website hoger in de google zoekmachine. Hij weet wat klanten willen en niet en zal het nodige toepassen om de website zo hoog mogelijk te laten komen in de zoekmachine.

Zoals je hebt gelezen zijn er heel wat voordelen om een professionele website te laten maken. De voordelen komen van alle kanten en het bespaart je erg veel tijd.

Tegenwoordig mag een cloud werkplek niet meer ontbreken en dit is waarom:

Internetmarketingaudit

Iedereen werkt tegenwoordig op een computer, iPad, laptop en of notebook. Het gevolg is dat er veel bestanden ontstaan en opgeslagen worden die niet met een ander gedeeld kunnen worden. Laat staan dat er door meerdere personen gelijktijdig in een document gewerkt kan worden. Om tegemoet te komen aan de wens en de ontwikkelingen in huis en kantoor, is er een opslag manier bedacht. Een mogelijkheid om elkaars documenten te zien en in de documenten te werken. Daarnaast is de behoefte groot om ook op andere (werk)plekken in opgeslagen documenten te werken. Dit zonder dat de laptop of andere documenten drager meegenomen moet worden. De ideale uitkomst is daarom de Cloud werkplek.

De Cloud werkplek

De behoefte, om te kunnen samenwerken in documenten, een videomeeting te houden en met elkaar te chatten, wordt steeds groter. Daarbij is de wens dat ict dienstverlening laagdrempelige en begrijpelijke technologie ontwikkeld en beschikbaar stelt. En ict beheer voor de gebruiker duidelijke en goed leesbare informatie beschikbaar heeft om in een Cloud omgeving te werken.

Veilige werkomgeving

Het werken met een Cloud werkplek wil zeggen dat de programma’s (werk)bestanden en andere gegevens op iedere plek in de wereld, maar ook op elk apparaat, bewerkbaar zijn. De ict dienstverlening maakt het ondenkbare mogelijk en garandeert ook de veiligheid van de opgeslagen gegevens. Bij het werken, in een bestand in een Cloud omgeving, worden gegevens opgeslagen op een externe server. Voor het werken in een Cloud omgeving heb je internet en een uniek wachtwoord nodig. Met een wachtwoord scherm je de bestanden en opgeslagen gegevens veilig af.

De voordelen van het werken in Cloud

ICT beheer geeft de mogelijkheid om in de Cloud omgeving te werken en het voordeel van deze ict dienstverlening is dat het werkplezier en de productiviteit wordt verhoogd. Daarnaast is het werken met een Cloud effectiever en efficiënter. Naast dat er altijd up-to-date met de nieuwste software wordt gewerkt, stelt ict beheer ook overal flexibele werkplekken ter beschikking.

Leuk en handig

Het werken in een Cloud omgeving gebeurt altijd op een kant en klare werkplek en de gebruiker kan direct en snel aan de slag. Iedereen kan in een Cloud met iedereen samenwerken. Samen werken in een document en onderling informatie delen. Het samenwerken en delen van informatie kun je doen met iedereen met internetverbinding. Het werken in een Cloud is niet alleen handig maar ook nog eens leuk.