Gevonden worden

Internetmarketingaudit

Gevonden worden

De wereld veranderd continu. Zo veranderd ook de marketing mee. Tegenwoordig is de marketing aan het omschakelen van de traditionele marketing naar de Online marketing. Wat houdt dit in? De traditionele marketing wordt eigenlijk op digitaal niveau gebruikt. Dit betekent dat websites worden verbeterd en dat de vindbaarheid op google erg belangrijk wordt. Dit is een kunst op zich. Daarom zijn er online marketing bureaus opgezet die hier ervaring mee hebben.

Hoe wordt je gevonden op google?

Zoals bijna iedereen wel weet is google zo gemaakt dat er bij het intypen van zoekwoorden resultaten worden gezocht. De zoekwoorden waarop wordt gezocht zijn daarom erg belangrijk voor een bedrijf. Bepaalde zoekwoorden zijn erg populair. De ander weer minder. De zoekwoorden waarop een bedrijf gevonden wil worden verschillen natuurlijk per bedrijf. Daarom doen Online marketingbureaus vaak een zoekwoorden analyse. Dit is erg belangrijk want je moet wel weten op wat voor Focuswoorden het bedrijf gevonden kan worden. Bij de zoekwoordenanalyse worden de zoekwoorden gezocht die populair zijn voor bedrijven.

Alleen aan de analyse van de Focuswoorden heb je niet heel erg veel. Er moet actie ondernomen worden om op die zoekwoorden gevonden te worden. Dit kan op 2 manieren. Betaald en gratis. Betalen kan via Google Adwords.

Google Adwords is een systeem die bedrijven laat bieden per klik. Je betaald dus een bedrag voor het aantal mensen dat op jouw zoekresultaat klikken. De bedragen verschillen per zoekwoord. Zonnebrillen zijn rond de zomer erg populair. Soms loopt het bod per klik wel op tot 10 euro. Dit is natuurlijk onbetaalbaar voor kleine bedrijven. De grote bedrijven maken daarom vooral gebruik van Google Adwords.

Gratis omhoogkomen in Google kan op verschillende manieren. Deze manieren vereisen wel veel werk. Er zijn eigenlijk talloze manieren. Linkbuilen, SEO redigeren en de content op de website aanpassen zijn populaire voorbeelden.

Deze technieken worden veel door Online marketingbureaus toegepast omdat ze veel tijd en energie vereisen. Het is namelijk niet één keer doen en nooit weer. Het moet constant worden bijgehouden omdat de rest van de wereld ook mee groeit. Geen één bedrijf staat stil. Daarom moet het goed worden bijgehouden zodat groei mogelijk is.

De tarieven verschillen per bureau. De meeste Online marketingbureaus zijn startups en vragen nog een laag tarief. Er zijn al een aantal grote online marketingbureaus die meer vragen. Uiteraard zit er wel verschil in de kwaliteit. De grote marketingbureaus hebben vaak iets meer ervaring.

http://www.brandmerck.nl

Linkbuilding Duitsland

Internetmarketingaudit

Wanneer je een Duitse website gaat opzetten, moet er hiervoor ook linkbuilding Duitsland gebeuren, want anders word de website niet gevonden. Linkbuilding Duitsland moet wel heel anders aangepakt worden, dan de linkbuilding Nederland en het zal dan ook meer tijd in beslag nemen.

 

Verschillende algoritmes

 

Google gebruikt voor Nederland en Duitsland verschillende algoritmes. Dit is dan ook logisch, want het zijn twee landen met verschillende culturen en talen, de consumenten in beide landen zijn dan ook op zoek naar hele andere dingen. Doordat Google relevante informatie wil weergeven voor de gebruikers, is de algoritme dus aan de cultuur van het land aangepast. Zo heeft Google in elke land weer net iets andere algoritme. De basisprincipe waarop de zoekmachine werkt is wel in elke land hetzelfde, zo heb je in elke land wel linkbuilding nodig, alleen zal het in elke land anders aangepakt moeten worden. Linkbuilding Duitsland

 

Duitse links

 

Als je dacht dat je even je huidige website kon vertalen Nederlands Duits en je oude links erop kon richten zit je mooi fout. Nederlandse links zullen namelijk geen enkel effect hebben en als ze dat wel hebben, zijn het nadelige effecten. Je zult Duitse links nodig hebben, om in de Duitse Google te scoren. Voor linkbuilding Duitsland zul je dan ook op zoek moeten gaan, naar Duitse links met kwaliteit. Je zult ook veel meer links nodig hebben, om goed te scoren in Duitsland. Voor dezelfde resultaten dat je in Nederland bereikt hebt, zul je voor de Duitse Google minimaal 10 keer harder moeten werken.

 

De concurrentie voor zoekwoorden is in Duitsland namelijk veel groter en dit is niet zo raar, want Duitsland heeft meer dan 80 miljoen inwoners en de grootste online markt in Europa.

 

Website in orde brengen

 

Voordat je aan de linkbuilding Duitsland begint, staat je wel een ander taak te wachten. Je moet namelijk eerst je website in orde brengen en dit doe je niet door enkel de website vertalen Nederlands Duits. Je moet de website richten op de Duitse consument, dit betekent dus dan je nieuwe content nodig hebt. De Duitse consumenten zijn heel anders en de content op de Nederlandse website zal dan ook niet op de Duitse consumenten werken. Linkbuilding Duitsland

 

Je kunt wel de productinformatie van de website vertalen, want feiten veranderen immers niet ongeacht de cultuur. De Duitse consumenten zijn dan ook gek op feiten, hoe meer feiten je hebt over je producten hoe beter het is. De Duitse consumenten willen namelijk veel weten over een product, voordat ze het gaan kopen.

https://duitsewebsite.nl