Internet Marketing Audit
Image default
Bedrijven

Alles over een KVK adres in Amsterdam

Ook als je op flexwerkplekken in Amsterdam werkt met je bedrijf, is het verstandig om een KVK adres te hebben. Maar waarom eigenlijk? En wat zijn de voordelen van het hebben van een KVK adres? Lees er hier meer over!

Maar wat is het eigenlijk?

Een KVK adres is ook wel het formele adres van je bedrijf. Dit betekent dat je bedrijf op deze plek officieel wordt geregistreerd en dat alle belangrijke post ook hier naartoe wordt gestuurd. Door deze verschillende dingen is het dus van groot belang dat je het adres op de juiste manier registreert. Ook als je op een werkplek van Amsterdamoffices.nl werkt.

Waarom is het eigenlijk zo belangrijk?

Er zijn verschillende redenen waarom het erg belangrijk is om een KVK adres te hebben. Zo is het bijvoorbeeld de juridische locatie van je bedrijf. Dit betekend dus dat alle belangrijke post hier naartoe wordt gestuurd. Daarnaast vinden klanten je bedrijf vaak op dit adres, waardoor ze hier naartoe zullen gaan. Het is dus van groot belang dat het adres correct wordt geregistreerd en ook tijdig wordt aangepast als het adres veranderd. Anders is het namelijk mogelijk dat je klanten je niet kunnen vinden en belangrijke post naar de verkeerde locatie wordt gestuurd.

Hoe verkrijg je zo’n KVK adres?

Het verkrijgen van een KVK adres is relatief simpel. Je zult echter wel eerst ingeschreven moeten staan als bedrijf bij de kamer van koophandel. Hiervoor moet je een aantal formulieren invullen en ook zorgen dat je de registratiekosten tijdig betaald. Zorg er ook voor dat je de juiste adresgegevens bij je hebt, deze moeten geldig zijn. Daarnaast wordt er vaak gevraagd om een beschrijving van je bedrijfsactiviteiten.

Gebruiken als formeel adres

Als je een KVK adres hebt, kun je dit gebruiken als een formeel adres van je bedrijf. Dit betekent echter nog niet dat je altijd vanuit hier moet werken. Het is echter wel verstandig om het adres wel toegankelijk te laten zijn voor klanten. Zo zorg je er namelijk voor dat je niemand per ongeluk misloopt.

Tot slot

Een KVK adres is dus het formele adres van je bedrijf. Het is erg belangrijk dat je deze goed registreert, omdat het je juridische locatie is en klanten je hier kunnen vinden. Je kunt een KVK adres krijgen op de site van de kamer van koophandel als je hier ingeschreven staat. Je hoeft het KVK adres alleen te gebruiken als formeel adres.