Internet Marketing Audit
Image default
Vervoer en transport

Bubbel envelop: wat is het?

Bubbeltjesplastic ken je vast wel. De transparante folie met kleine luchtbubbeltjes die je om breekbare items wikkelt om ze zo te beschermen tegen vallen en stoten. Het is één van de meest populaire verpakkingsmaterialen ter wereld. Je hebt hier ook een envelop variant in. Dit is een doorgaans witte of bruine envelop met aan de binnenkant een laagje bubbels.

De voordelen van een bubbel envelop

Eigenlijk kent het alleen maar voordelen! Wil je een klein kwetsbaar voorwerp versturen? Dan is een bubbelenvelop echt ideaal. Doordat de binnenkant van de envelop een laagje bubbels heeft, is je item meteen beschermt. Het is niet alleen erg geschikt voor kleine kwetsbare voorwerpen mee te versturen, ook het versturen van Cd’s is er ideaal voor. Wil je een bubbel envelop kopen? Kijk dan eens goed rond. Je hebt ze namelijk in allerlei soorten en maten. Dus kies er een die geschikt is voor jouw (formaat) item dat je wilt versturen.

 

Dag van de bubbeltjesplastic

Er is zelfs een dag gewijd aan de bubbeltjes plastic! Ieder jaar op 29 januari staat de wereld even stil bij dit bijzondere product. Het heeft al heel wat voorwerpen gered van beschadiging en is ook met verhuizen de held van de dag. En dan verdien je toch wel een eigen dag! Maar de bubbels geven niet alleen een zeer goede bescherming, het is natuurlijk ook super leuk om ze te laten knallen! Want dat doet iedereen toch even stiekem als je het vast hebt. Maar of je nu voor een rol bubbelplastic gaat of voor een bubbel envelop: je zal er geen spijt van krijgen!

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/