Internet Marketing Audit
Image default
Particuliere dienstverlening

De impact van deze vrouwvriendelijke garage in de buurt van Vught

Het grootste probleem waar vrouwen mee te maken hebben tijdens het bezoek aan een garage in Vught, is de hoge druk. Hierbij geven de mannelijke monteurs de vrouwelijke klant het gevoel dat ze dom is. Dit laat de klant geloven dat hun vragen belachelijk zullen klinken vanwege een gebrek aan kennis en elke poging tot onderhandelen zal worden uitgelachen omdat ze ver van de basis af zijn. Bij De Dames van Hurkmans in Den Bosch willen ze dat niemand zich ooit nerveus hoeft te voelen. Deze vrouwvriendelijke garage in de buurt van Vught is daarom specifiek ontwikkelt om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn voor al hun klanten, ongeacht gender of uiterlijk.

Belangrijke punten om rekening mee te houden tijdens het bezoek aan een autogarage

Ondanks dat vriendelijkheid voor iedereen klinkt als vanzelfsprekend, is dit niet het geval. De hoeveelheid vrouwen die in een garage in Vught worden gediscrimineerd blijft groot. Om te zorgen dat vrouwen ook toegang hebben tot kwalitatieve en betaalbare reparatieservice, moet je langsgaan bij De Dames van Hurkmans in Den Bosch. Voordat de vrouwelijke monteurs aan jouw voertuig beginnen te werken, zullen ze alle informatie met jou doornemen. Dit zorgt ervoor dat je nooit onaangenaam wordt verrast nadat de reparatie is voltooid.

Een vrouwvriendelijke garage is een garage die je kunt vertrouwen

Helaas is het een feit dat vrouwen vaak worden opgelicht in een garage in Vught. Een vrouwelijke klant kan een hogere rekening worden opgelegd en er worden veel redenen gegeven waarom het werk gedaan moet worden. Maar geloof ons, niet alle garages en monteurs zijn onbeleefd tegen vrouwen. Bij de garage van De Dames van Hurkmans is iedereen gelijkwaardig en wordt de vrouwelijke klant in het zonnetje gezet. Je kunt hier dus rekenen op kwalitatieve service voor zowel jouw auto als voor jou. Loop gerust eens de garage binnen!

https://ddvh.nl/