Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

Radiatoren van de badkamerspecialist in Gelderland

Wanneer u in de winter in de badkamer komt, dan wilt u natuurlijk graag dat het lekker warm is in de badkamer. Hiervoor heeft u uiteraard een radiator nodig en tegenwoordig is hier veel keuze in. De badkamerspecialist van Gelderland helpt u graag de juiste keuze te maken welke radiator het beste bij u past. Iedere radiator heeft een maximum vermogen hoeveel Watt een radiator afgeeft, of dit voldoende is voor uw ruimte wordt bepaald door het aantal kubieke meters (lengte x breedte x hoogte) vermenigvuldigt met het wattage voor de gewenste temperatuur. Een woonkamer zal vaak 22 graden zijn, een slaapkamer 18 graden, een keuken 20 graden en een badkamer 24 graden. Dit resulteert in de volgende wattages:

  • 18 graden is ongeveer 70 Watt
  • 20 graden is ongeveer 77 Watt
  • 22 graden is ongeveer 85 Watt
  • 24 graden is ongeveer 93 Watt

Verschillende soorten verwarming

Gaat u voor een design radiator met handdoekbeugel of een traditionele badkamer radiator met spijlen om uw kleding over te hangen? Tegenwoordig worden veel radiatoren gemaakt van aluminium, ten opzichte van staal, dit komt doordat aluminium makkelijker te verwerken is dan staal. Hierdoor zult u aluminium radiatoren in meer verschillende vormen zien dan stalen radiatoren. Daarnaast is aluminium een betere geleider dan staal en behalen deze radiatoren makkelijker een hoger aantal Watt. Heeft u stadsverwarming? Dan is het echter noodzakelijk om toch voor een stalen radiator te kiezen, dit komt omdat het water dat gebruikt wordt in stadsverwarming een hogere zuurgraad heeft en aluminium kan hier niet tegen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een elektrische radiator te gebruiken, middels elektrische verwarmingselementen die het water in de radiator opwarmen. Zo kunt u gemakkelijk de radiatoren los van elkaar bedienen. Tevens zijn infraroodpanelen een optie, doormiddel van infraroodwarmte voelt u zich sneller warm omdat u de warmte hiervan opneemt. De badkamerspecialist in Gelderland heeft een ruim aanbod aan radiatoren voor u beschikbaar.

Welke radiator kiest u?

Weet u al hoeveel vermogen u nodig heeft en wat voor radiator u wilt? Of misschien wilt u graag aanvullende informatie welke radiator het meest geschikt is voor uw situatie. Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek bij Schuit Totaal Wonen, de badkamerspecialist van Gelderland.