Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van het gebruik van EPDM voor je dakbedekking

Overweeg je een nieuw dak voor je huis of bedrijf? Zo ja, dan vraag je je misschien af welk type materiaal je moet gebruiken. Er zijn veel verschillende opties op de markt, maar een materiaal dat vaak over het hoofd wordt gezien is EPDM. In deze blog bespreken we wat EPDM nou precies is en de voordelen van het gebruik van EPDM voor je dakbedekking

Wat is EPDM precies?

EPDM (ethyleenpropyleendieenmonomeer) is een soort synthetisch rubber dat veel voordelen heeft als het gaat om dakbedekking. Het is UV-bestendig, wat betekent dat het niet verbleekt of afbreekt in direct zonlicht. Het is ook waterdicht en weerbestendig, waardoor het een ideaal materiaal is voor gebruik in alle klimaten. Bovendien is EPDM zeer duurzaam en kan het bij goed onderhoud tot 50 jaar meegaan. Geen toeval dus dat EPDM tegenwoordig zo populair is!

Waarom EPDM?

Als u op zoek bent naar een dakbedekkingsmateriaal dat weinig onderhoud vergt en vele jaren meegaat, kan EPDM voor u de juiste keuze zijn. Met zijn vele voordelen is het gemakkelijk te zien waarom steeds meer mensen dit type dakbedekking voor hun huis of bedrijf kiezen. Neem vandaag nog contact op met een dakdekker om meer te weten te komen over EPDM en of het de juiste keuze is voor uw dakbedekking. Grote kans dat ze zeggen dat het een goede optie is!

EPDM op uw dak

EPDM is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een onderhoudsarme, duurzame dakbedekking. Als u een nieuw dak overweegt, vraag je dakdekker dan zeker naar EPDM. Met zijn vele voordelen kan het de perfecte keuze zijn voor je volgende dakbedekkingsproject! Bent u opzoek naar een leverancier voor uw nieuwe dak van EPDM? Neem dan eens een kijkje bij EPDM – TIgt. Deze partij heeft al jaren ervaring met het dakdekken van EPDM.