Internet Marketing Audit
Image default
Internet marketing

Een gratis SEO scan laten uitvoeren?

Veel bedrijven laten op een gegeven moment een fijne en gratis SEO scan uitvoeren. Dit is erg handig als je als bedrijf graag zou willen weten of jij goed te vinden bent door search engines zoals Google en Bing. Als dit niet het geval zou zijn, is het namelijk helaas het geval dat je misschien heel veel mogelijke klanten niet kunt bereiken omdat zij niet van het bedrijf afweten en er ook niet snel achter kunnen komen met een Google opdracht. Een SEO scan is om deze reden een goede oplossing voor een bedrijf om te kunnen uitzoeken of er iets ontbreekt aan de search engine optimization van het bedrijf en als dit wel het geval is, wat zij daar als bedrijf dan aan kunnen doen.

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimization en wordt gebruikt om bedrijven sneller te laten verschijnen als je voor bepaalde zoektermen een Google-opdracht invoert. Als een bedrijf een SEO scan heeft laten doen en alles goed functioneert zou het bedrijf hoog aan de Google resultaten moeten staan. Is dit niet het geval, dan staat het bedrijf helaas een stuk lager, en de kans is niet bijzonder groot dat een klant doorklikt naar de tweede pagina van Google, dus wat dat betreft is investeren in een SEO scan goud waard.

Waarom SEO?

Een SEO scan zorgt ervoor dat de SEO van een bedrijf in orde is. Als een dergelijke SEO scan eenmaal is uitgevoerd, is het hopelijk zo dat het bedrijf veel meer klanten ziet omdat er op deze manier meer klanten zijn die van het bedrijf afweten omdat het hoger in de resultaten staat dan dat het anders zou doen, en als resultaat daarvan komen er meer klanten op het bedrijf af. Wat dit betreft is het het zeker waard om te investeren in de SEO.