Internet Marketing Audit
Image default
Gezondheid

Hier lees je wat een detox sapkuur nu echt voor je doet

Het is belangrijk om af en toe je lichaam en geest rust te geven. Je kunt dit het beste doen door geregeld een detox kuur te doen. Je laat op deze manier ongezonde gewoonten volledig weg. Je zorgt weer voor een goed immuunsysteem en je vitaliteit wordt beter. Wat een sapkuur echt doet voor je, dat zullen wij je uitleggen.

Wat is het doel van een detox sap kuur?

Een detox sapkuur heeft voornamelijk een doel. Het doel hiervan is om je lichaam rust te geven en te ontgiften. De sapkuur kun je een dag doen of meerder dagen. De organen in je lichaam worden minder belast wanneer je een detox kuur doet. 

Het is een onderdeel om te zorgen dat je lichaam weer gebalanceerd en gezond wordt. Het bevordert op een goede manier je gezondheid. Een detox sapkuur kan hierbij goede ondersteuning bieden. Je reinigt eigenlijk met een detox sapkuur je lichaam zodat je optimaal kunt blijven presteren.

Waar kun je een detox sapkuur bestellen?

Ben je van plan om je lichaam rust te geven met een detox sapkuur dan kun je dit bestellen bij sap.je. Als je gaat naar de website van sapje kun je groenten en fruitsappen kopen voor de detox kuur. Sapje heeft detox kuren voor diverse dagen. Je kunt een dag detoxen als je dat genoeg vindt, maar het is mogelijk om te kiezen tussen 3, 5 en 7 dagen detox. Wanneer je pas begint met detoxen raden wij aan om te beginnen met een korte detox sap kuur.

Alle detox sapkuren zijn biologisch bij sap.je. Dat betekent dat ze volledig gezond zijn voor je lichaam. Elke detox kuur is 100% biologisch. De detox kuren bevatten:

  • Biologische groentesappen

  • Geconcentreerde shotjes (extra)

  • Biologische groentesoepen

  • De biologische kruidenthee

  • De biologische kurkuma of gembersap

  • Een uitleg over de voorbereiding

  • 2 detox menu’s (inclusief 50 recepten)

De detox recepten gebruik je tijdens de pretox en de aftertox. Wanneer je nog weinig ervaring hebt in detoxen is het verstandig om dat langzaam op te bouwen. Je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan een detox sap kuur. De kuur is uitgebreid waardoor je een uitgebalanceerde detox krijgt.

Waarom kies je voor een detox sapkuur van sapje?

Je kunt thuis op een rustige manier je detox sapkuur doen. Bouw de kuur langzaam op wanneer je pas begint. De sap kuren van sapje zijn biologisch. In de sapjes zit 400 gram groente per sap. Dat houdt in dat het sap voor 85% bestaat uit groente en 15% uit fruit. In de sappen zitten kruiden en specerijen. De ingrediënten van de sappen zijn seizoensgebonden en zijn lokale producten. Je krijgt de sappen in glazen flessen. Als je graag een detox kuur wilt doen bekijk de detox sapkuur hier. In de detox sapkuur zitten geen suikers of kunstmatige toevoegingen. De detox sappen worden dagelijks bereid en zijn vers.

 

https://www.sap.je/