Internet Marketing Audit
Image default
Gezondheid

Lichamelijke klachten zijn voortaan verleden tijd door Fysio Scherpenzeel

Bij Fysio in Scherpenzeel en omgeving verdwijnen uw lichamelijke klachten als sneeuw voor de zon. Bij deze fysio krijgt u fysiotherapie dat aansluit op uw wensen en klachten. Lichamelijke klachten zijn nooit fijn. Vooral niet als ze u belemmeren tijdens het leven van uw leven. Met het te lang uitstellen van het bestrijden van de klachten kunnen de ongemakken nog meer toenemen. Bij Fysio Scherpenzeel helpen ze u graag in een vroegtijdig stadium waardoor uw lichamelijke klachten verleden tijd zijn.

 

Fysio Scherpenzeel helpt u verder

 

Bij ons werken specialisten uit het vak die u het beste kunnen helpen met uw klachten. Van pijnlijke steken in uw rug tot een terugkomende last bij uw gewrichten: wij helpen iedereen. Door u nog beter te helpen, beginnen we bij elke nieuwe patiënt met een screening. Hierdoor weten we zeker of we u het beste kunnen helpen of eventueel moeten doorsturen naar een arts. Na de screening zal er een intake en gesprek plaatsvinden waar de klachten concreter en uitgebreider besproken worden en zal de behandeling plaats vinden.

 

Bij Fysio Scherpenzeel werken we met een behandelplan waar precies vermeld wordt hoe uw therapie eruit gaat zien. Hierdoor heeft u ook een goed beeld over het proces en kunnen we eventueel het behandelplan bijstellen indien resultaat uitblijft. We willen u namelijk zo goed mogelijk van uw klachten afhelpen en zelfs bestrijden.  

 

Doordat wij veel contact met zorgverzekeraars hebben, kunnen we eerlijke tarieven hanteren. Fysio kan namelijk best prijzig zijn, maar het uitstellen vanwege de kosten is nog slechter voor u en uw lichaam. Klachten zullen dan namelijk alleen maar meer toenemen. Wij zijn bij Fysio Scherpenzeel van maandag tot zaterdag open en sluiten pas om 21:00 uur. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om zich bij ons te laten behandelen. Ook voor groepslessen bent u bij ons aan het juiste adres.