Internet Marketing Audit
Image default
Sport

Met een trimvest, ademautomaat en andere duikbenodigdheden duikt u fijn en veilig

Alvorens u uw duiktrip begint, moet u over de juiste duikersbenodigdheden beschikken: een trimvest, ademautomaat, een duikpak en nog andere duikersapparatuur. Heeft u nog nooit eerder gedoken? Misschien kunt u dan het beste beginnen met niet al te dure apparatuur. Als u dan de nodige ervaring hebt opgedaan kunt u altijd nog duikersbenodigdheden van betere kwaliteit aanschaffen. Andersom, als u juist veel ervaring heeft en uw materiaal is aan vervanging toe, dan doet u er misschien goed aan om voor duikmateriaal van kwaliteit te kiezen.

Met een trimvest het water in

Voor zowel de beginner als de geoefende duiker is een trimvest essentieel. Met een trimvest kunt u trimmen, dit houdt in dat u lucht aan het vest toevoegt als u wilt blijven drijven. Als u juist meer naar beneden wilt, dan kunt u wat lucht uit het trimvest weg laten lopen. Op deze manier kunt u dus zo diep duiken als u dat zelf wilt en blijft u bovendien op één rechte lijn. Ook heeft het vest een aantal D-lussen. Aan deze lussen kunt u spullen, zoals een duikerskompas, bevestigen. In de zakken van het vest kunt u ook nog de nodige spullen kwijt, of u kunt lood in de zakjes doen.

Een ademautomaat voor verse zuurstof

Ook een ademautomaat vormt een essentieel onderdeel van uw duikersuitrusting. Een ademautomaat bevestigt u aan uw zuurstoffles. Door middel van een slang ontvangt u deze zuurstof in uw ademautomaat en kunt u onderwater vrij ademen: precies zoals boven water. Er zijn verschillende soorten ademautomaten op de markt. Van goedkopere automaten voor de beginneling of de sporadische duiker, tot aan merk ademautomaten van zeer goede kwaliteit.

Een groot assortiment

Voor een groot assortiment aan duikattributen kunt u terecht bij Herman Lieven. Deze duikwinkel heeft zowel een fysieke winkel in ’s-Hertogenbosch, als een website. Voor het aankopen van duikapparatuur en het inwinnen van advies kunt u bij Herman Lieven terecht.