Internet Marketing Audit
Image default
Sport

Sportbekers en medailles voor online evenementen

We doen steeds meer online. Voor een deel is dat natuurlijk noodgedwongen maar het is in veel gevallen ook makkelijker. Wat je reden ook is, online evenementen zitten in de lift. Bedrijven houden vrijdagmiddagborrels, een pubquiz of zelfs sport challenges online. Wil jij ook online iets leuks voor je personeel? Doe inspiratie op in het onderstaande artikel en welke prijzen je kunt uitreiken om het evenement nog leuker te maken!

Werknemers op afstand motiveren

Het valt niet mee om werknemers gemotiveerd te houden wanneer je elkaar (bijna) niet ziet. Toch wil je samen iets leuks gaan doen om het teamgevoel hoog te houden. Gelukkig zijn er verschillende evenement die je ook online kunt houden.

Digitale vrijdagmiddagborrel

Maak wat pakketjes met hapjes, biertjes, wijntjes en andere drankjes en breng deze langs of laat ze bezorgen bij je collega’s. Via een online meeting kun je zo toch op een ontspannen en gezellige manier even bijpraten, ook al kun je even niet bij elkaar zijn.

Online pubquiz

Stel een gezellige pubquiz samen met vragen over het bedrijf of persoonlijke vragen over je collega’s. Je kunt zelfs sportbekers of medailles bestellen voor de winnaars van de quiz. Gezellig, uitdagend en perfect voor teambuilding!

Sport challenge

50 squats per dag, of 50 push-ups. Minimaal 6.000 stappen per dag zetten. Minimaal 25 km per week hardlopen. Je kunt van vrijwel alle vormen van beweging een challenge maken waarbij collega’s het tegen elkaar opnemen. Aan het eind van de challenge krijgt de winnaar een medaille of andere prijs. Je kunt zelfs helemaal los gaan door een wisselbeker te kopen waar tijdens de volgende challenge weer om gestreden moet worden. Door ééns per week een online meeting in te plannen kun je de voortgang bij alle deelnemers in de gaten houden.

Ruime keuze uit sportbekers, medailles en andere prijzen

Wil je het echt spannend maken? Daar hoort natuurlijk een mooie prijs bij! Er zijn medailles, sportbekers en beeldjes verkrijgbaar en je kunt zelfs een kampioensschaal kopen! Doe het helemaal in stijl door de prijs aan te passen met de naam van de winnaar of het logo van het bedrijf. Eeuwige glorie gegarandeerd!