Internet Marketing Audit
Image default
Dienstverlening

Snel van je stroomstoring afkomen in Leiden

Erg handig als je een elektricien kent, zeker als je op dat moment last hebt van een stroomstoring. Tijdens een stroomstoring kun je natuurlijk geen gebruik meer maken van al je elektrische apparaten, erg jammer want tegenwoordig is bijna alles elektrisch. De snelste oplossing is natuurlijk een elektricien bellen maar je kan ook zelf proberen een stroomstoring op te lossen.

Een plaatselijke stroomstoring of niet?

Wanneer je last hebt van een stroomstoring is het eerst belangrijk om te kijken of het niet alleen aan jou ligt. Ga dus even bij de buren na of hun wel stroom hebben, zo kan je er snel achter komen of het probleem alleen bij jou ligt of in de hele wijk. Wanneer het probleem in de wijk ligt dan is er niet zoveel wat je kunt doen, de netbeheerder moet dit probleem dan oplossen.

Zo kom je snel van je storing af

Wanneer je last hebt van een stroomstoring dan is het eerst belangrijk om alle elektrische apparaten uit de stopcontacten te halen. Het probleem ligt vaak bij een kapot apparaat of een overbelaste groep. Na het loskoppelen van alle apparaten kan je weer de stroom aanzetten en de apparaten weer aansluiten. Het is hierbij wel belangrijk om te letten op schade en overbelasting. Dus mocht de stroom weer uitvallen dan is het belangrijk dat je het laatst aangesloten apparaat even controleert op schade, sluit dan een nieuw apparaat aan, valt de stroom weer uit? De kans is dan groot dat het aan overbelasting van de achterliggende groep ligt. Wanneer de stroom niet uitvalt dan zou je dat andere apparaat even moeten controleren op schade.

Neem contact op met een elektricien

Een elektricien kan vaak sneller zien waar het probleem ligt dan dat jij dat zou kunnen. Elektricien Leiden die lost ook snel al je problemen op, bij schade, overbelasting, ouderdom en nog veel meer.