Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

Van traffic en ontwerp tot en met lead indentificatie

Een online marketing bureau moet richting 2018 klanten eigenlijk ontzorgen van strategie tot en met lead identificatie en is dus veel meer dan een partij die een website voor je maakt. Een full service bureau helpt je met de onderstaande zaken:

Strategie

Hoe ziet je doelgroep er (online) uit? Waar bevindt de doelgroep zich online? En naar welke informatie is je doelgroep op zoek? Op basis van deze zaken wordt dan een content marketing strategie opgesteld.

Zoekwoorden

De informatiebehoefte van je doelgroep wordt dan vertaald naar zoekwoorden om zo zoveel mogelijk traffic te genereren vanuit Google. Want prachtige content is een leuk begin, maar als niemand er op zoekt is het toch een beetje zonde. Zeker omdat 90% van de Nederlanders de customer journey in Google begint.

SEO & SEA campagnes

Als de zoekwoorden bekend zijn kan er effectief geadverteerd worden in Google via Google AdWords en kunnen SEO-campagnes gelanceerd worden, waarbij content geoptimaliseerd en gecreeerd wordt, maar waarbij zeker ook linkbuilding niet mag ontbreken.

Social media

Naast Google is social media natuurlijk een belangrijk kanaal geworden om de doelgroep te bereiken. Ieder full service bureau zou op z’n minst moeten weten waar de doelgroep zit en welke content daar wanneer gepubliceerd moet worden.

Conversie optimalisatie

Je website is nooit af en op basis van het gebruikersgedrag moet je je website altijd blijven monitoren en verbeteren. Conversie optimalisatie is daarom ook een discipline die ieder online bureau moet beheersen.

Lead identificatie

Al die bezoekers op je website, maar hoe weet je wie het zijn? Lead identificatie software wordt steeds populairder. Weten welke bedrijven er op je website komen? Welke openbare gegevens bij dat bedrijf horen (zoals telefoonnummer, LinkedIn profielen van de mederwerkers, branche, regio etc)? Wanneer ze op je website zijn geweest en wat ze daar hebben gedaan en hoe lang precies? Deze data wordt meer en meer verzameld en je kan er bijvoorbeeld real-time de content op je website op aanpassen.

Conclusie

Al met al is er een gigantisch verschil tussen webbouwers en online marketing partijen ontstaan, waarbij je als bedrijf je goed moet afvragen of je ng een ouderwets digitaal visitekaartje nodig hebt of een website als lead generator nodig hebt.

https://www.heers.nl/online-marketing-bureau/