Internet Marketing Audit
Image default
Kinderen

Verklap het geslacht van jouw baby met een slinger met naam

Zoek je een originele manier om het geslacht van jouw baby bekend te maken? Doe het dan met een mooie slinger met naam van KiddyColors. Een kersverse moeder en haar pasgeboren baby verdienen een uniek, persoonlijk cadeau. De originele KiddyColors-naamslingers worden dan ook met veel liefde en aandacht gemaakt, stuk voor stuk.

Een slinger met naam op jouw maat gemaakt

Je kunt eenvoudig kiezen uit het enorme assortiment van deze lieve firma, maar indien je toch niet meteen of exact kunt vinden naar wat je op zoek bent ,kun je ook altijd een slinger met naam op maat maken. Jij kiest de maat, de kleur, eventuele figuren zoals olifanten en aapjes en nog veel meer. Naast naamslingers hebben ze ook mooie decoratieslingers, kasthangers, cijferslingers en meer! Allemaal gemaakt van de beste stoffen en andere materialen, BPA-vrij en met CE-keuring. Ben je bovendien nog op zoek naar een perfect cadeau voor een zwangere vriendin, zus, nicht of iemand ander? Dan kun je speciaal voor haar een mooie slinger met naam laten maken of je kunt ook altijd een cadeaubon schenken! Zo kan ze op haar eigen tempo en naar haar keuze een slinger met naam laten maken. Je kunt dit natuurlijk ook altijd geven aan een neefje, nichtje, pete- of metekindje of iemand anders die je in de bloemen wilt zetten!

Ontdek ons assortiment

In ons ruime assortiment vind je gegarandeerd wel iets leuks. Je kunt deze bovendien eenvoudig en aan een mooie prijs bestellen en laten leveren. Wist je trouwens dat dit bedrijf samenwerkt met Thaise moeders om hen een betere levenskwaliteit te kunnen geven? Zo kun jij dus ook je steentje bijdragen en hen voorzien van een betere levensstandaard. Heb je nog vragen over de diensten of de producten die deze lieve dames verkopen en maken? Neem dan zeker contact met hen op door middel van de contactgegevens op de website!