Internet Marketing Audit
Image default
Marketing

Dit zijn drie redenen om digital signage te nemen voor je bedrijf

In deze tijd gaat alles steeds sneller en ook steeds digitaler. Als bedrijf kan je dus niet achter blijven lopen! Professionele digital signage helpt je bedrijf om efficiënt informatie te verspreiden en snel te kunnen communiceren met werknemers of klanten. 

Informatie verspreiden binnen en buiten je bedrijf

Wanneer je kiest voor professionele digital signage heb je altijd de mogelijkheid om snel en eenvoudig informatie door te spelen aan medewerkers en klanten. Met schermen op alle afdelingen kun je zo bijvoorbeeld gemakkelijk een interne vacature verspreiden. Dit is natuurlijk voor de medewerkers interessante informatie, niet voor klanten. Maar heb je bijvoorbeeld een lobby waar klanten kunnen wachten? Dan kun je daar bijvoorbeeld promotiemateriaal laten zien, of andere soorten reclame. Samen met narrowcasting software kan je dus informatie op maat verspreiden naar de betreffende groepen. 

Digital signage voor meerdere doelen inzetbaar

Professionele digital signage is dus belangrijk om informatie te verspreiden binnen en buiten je bedrijf, maar kan ook gebruikt worden voor een hoop andere doelen. Aan medewerkers en klanten die zich binnen het pand bevinden kun je berichten tonen. Maar bijvoorbeeld op hogescholen en universiteiten zie je ook dat met behulp van de juiste narrowcasting software reserveringen van zalen en lokalen aangegeven wordt. Of in hotels of andere grote gebouwen kunnen op deze manier ook de looprichting of bepaalde routes goed gedemonstreerd worden. 

Snel aanpassen waar je ook bent

Tot slot is ook met efficiënte narrowcasting software gemakkelijk de informatie aan te passen die op de schermen getoond wordt. Ben je dus een dagje niet op kantoor aanwezig? Dan kan je alsnog vanaf een afstand je werk doen. Maar ook wanneer er bijvoorbeeld verkeerde informatie te zien is, heb je dit binnen een mum van tijd gewijzigd. 

 

Ook informatie voor klanten kan je snel aanpassen. In de wachtkamer heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de geschatte wachttijd constant een update te geven. Dit vinden veel mensen erg handig tijdens het wachten. En omdat dit constant verandert, zijn digitale borden uitstekend om hiervoor te gebruiken!

 

https://www.tss.nl/oplossingen/digital-signage/