Internet Marketing Audit
Image default
Internet marketing

Verlangen naar een westers gezicht

Een kaakcorrectie als de kaken de ver naar voren staan is in Nederland heel normaal. Misschien heb je er last van als je de mond wilt sluiten of als je aan het kauwen bent. Je neemt een bezoekje aan de kaakfysio om alles door te nemen en voor je het weet is het gebeurd. Echter wordt het in landen zoals Zuid-Korea voor een andere reden gedaan, namelijk om een westers gezicht te krijgen.

In landen als Zuid Korea is het totaal niet vreemd om een operatie te laten doen. Vooral als kinderen hun examens hebben gedaan en zich klaar maken voor het bedrijfsleven is een cosmetische ingreep niet gek. Ze willen er namelijk volwassen en vrouwelijk uit zien, en het liefste met een westers gezicht. Dit kan de kansen op een baan aanzienlijk vergroten. Het bedrijfsleven in landen als Zuid Korea is erg competitief en er wordt ook veel naar het uiterlijk  gekeken. Een westers gezicht zal dus een grotere kans op een baan hebben dan een oosters uiterlijk. Om de kans op een baan te vergroten is het veranderen van het gezicht dus totaal niet gek. Het wordt soms zelfs aangeboden door de ouders. Ze willen nadat ze veel geld hebben gebruikt voor de studie dat hun kinderen gelijk een baan krijgen. Als ze daarmee hun gezicht moeten veranderen is geen probleem volgens hun. Een populaire ingreep is het vergroten van de ogen. Daarmee willen ze dezelfde ogen als mensen in westerse landen. Ook een kaakcorrectie of verkleining behoort tot populaire cosmetische ingrepen.

Wil je zelf kosten besparen en in het buitenland een ingreep laten doen? een goede voorbereiding is dat handig. Je moet goed opletten wat voor ingreep je wil laten doen, het land is daarnaast ook handig om goed over na te denken. Je wilt ook bij een goede kliniek en arts de operatie laten doen. Lees verder ook naar ervaringen van anderen.

https://www.orfeokliniek.nl/