Internet Marketing Audit
Image default
Internet marketing

Handige accessoires in de auto

Moet je een keer in de auto slapen? Veilig achteruitrijden? Auto snel vies? Er zijn gelukkig veel accessoires voor in de auto waardoor je die problemen en vragen niet meer hebt. In dit artikel lees je een aantal handige accessoires en gadget die je altijd in de auto moet hebben, je weet nooit of je ze nodig hebt!

De eerste accessoire is een luchtbed. Dit is niet zo maar een opblaasbaar bedje dat je in de auto moet proppen maar het bedje is speciaal gemaakt om op de achterbank te plaatsen. Je hebt voor verschillende auto’s modellen zodat die goed past. Er is genoeg ruimte om een beetje te kunnen liggen dus als je een keer in de auto moet overnachten dan is dit heel fijn.

Heb je problemen met achteruitrijden of wil je veilig kunnen inparkeren? Dan is een achteruitrijcamera wel wat voor jou. Ik heb twee aanraders als je beslist er een te nemen. De eerste is de waeco achteruitrijcamera. Deze camera is ideaal voor elke auto. Je kunt het in een setje kopen waar je een monitor bij krijgt zodat je alles achter je kunt zien. Hij is vaak draadloos dus je hoeft geen kabel te trekken. De prijs is ook niet gek. De andere aanrader is de orlaco camera wat een van de grootste merken is op dit gebied. De kwaliteit is uitstekend, je hebt ook geen last van storing als er meerdere apparaten zijn maar via bedrading is ook zeker mogelijk. Voor de veiligheid zijn er ook een aantal dingen die je zeker in de auto kan plaatsen. Denk aan de lifehammer waarmee je eenvoudig een ruit in kan tikken en daarnaast ook riemen door kunt snijden in het geval dat nodig is. Een gevarendriehoek meenemen is ook erg belangrijk voor als je langs de weg komt te staan en je veilig wilt zijn.

https://www.vanzwitserland.nl/