Internet Marketing Audit
Image default
Bedrijven

3 Tips wanneer je een website laat maken

Een website. Tegenwoordig kan je er als onderneming, stichting, vereniging en zelfs individu niet meer zonder. Er zijn op dit moment veel websites waar je gratis of betaald zelf je website op kan starten. Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan, dan kun je en professioneel bureau of websitedesigner inschakelen om een website voor jou te maken.

Natuurlijk is het van belang dat deze websitemaker weet wat jij wilt en daarbij is het ook nog eens belangrijk dat je website kloppend is en gebruiksvriendelijk is. Om jou startklaar te maken zijn onderstaand tips waar je rekening mee moet houden wanneer je een website laat maken.

1.      Kies het juiste bedrijf

Wanneer jij ervoor kiest om een professioneel bedrijf in te schakelen om jouw website te maken zal je allereerst moeten letten op de regio. Het is namelijk beter om voor een websitemaker te kiezen in de buurt, omdat gesprekken op locatie vaak veel meer opleveren dan telefonische gesprekken. Wil je een website laten maken in Eindhoven of een andere regio, dan kun je zoeken naar bedrijven die dit in deze regio aanbieden.

2.      Houdt het doel voor ogen

Wil je jouw product verkopen of wil je jouw creatieve kant laten zien via je website? Iedere website heet een ander doel en zo ook jouw toekomstige website. Daarbij is het belangrijk om constant voor ogen te hebben wat je uiteindelijk wil bereiken met je website. Dit moet dan ook terugkomen in de inhoud die je erop plaatst. Als je iets wilt verkopen zullen de kopjes bovenaan je pagina er heel anders uitzien dan wanneer je bakrecepten deelt.

3.      Houdt het simpel

Een fout die veel worden gemaakt bij het invullen van een website is dat je álles wat je doet, kan of verkoopt wilt uitleggen. Hierdoor krijgt de websitebezoeker ontzettend veel informatie en weet hij of zij niet waar gekeken moet worden. Houdt het overzichtelijk voor de bezoeker en probeer zijn interesse te wekken. Dat is namelijk het belangrijkste. Bij het wekken van interesse zal de bezoeker eerder geneigd zijn om jou te contacteren dan wanneer hij overspoelt wordt met informatie. Geef dit ook aan bij diegene bij wie je een website laat maken.

 

https://www.jkc-media.nl/wordpress-website-laten-maken-eindhoven/

Gerelateerde artikelen

Laat je bedrijf zien

Met zonnepanelen in Enschede geld verdienen

De betaalbare selfstorage in Venray huren