Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

3x de beste chocoladecadeaus

Mensen die niet van chocola houden zijn zeldzaam. Staat er weer een verjaardag of feestje op de kalender en wil je niet met lege handen aankomen? Overweeg dan deze drie chocoladecadeaus voor een blijde ontvanger. 

Letterdoos

Wil je een lieve boodschap aan de jarige geven, maar heb je niet zo’n mooi handschrift? Zeg het met chocola! Via verschillende websites heb je de mogelijkheid om je eigen letterkaart samen te stellen. Iedere letter bestaat uit een chocoladeblokje en door de passende doosjes waarin deze letters gestopt worden, valt de tekst niet uit elkaar voor je bent gearriveerd. 

Truffel

Truffels doen je misschien denken aan paddenstoelen, maar de chocoladetruffel heeft hier gelukkig niets mee te maken. Voor wie graag een chiquer cadeau aan de ontvanger wil geven, is de truffel een ware uitkomst. De truffel is een soort chocoladeballetje, maar dan gecombineerd met een mengsel van room en boter. Hierdoor krijgt de truffel een heerlijke zacht mondgevoel. Truffels danken hun luxe smaak aan het feit dat er likeur wordt toegevoegd aan de truffel. Jummie!

De lekkerste brownies

Is het te warm voor chocola en ben je bang dat je de chocola gesmolten bij de ontvanger brengt? No worries! Tegenwoordig kun je overal wel chocoladebrownies vinden in de meeste creatieve smaken. Ben je zelf goed in bakken? Dan maak je de brownies natuurlijk gewoon zelf met je favoriete recept. Niemand heeft bezwaar tegen een huisgebakken versnapering. 

Liever verzenden? 

Wanneer je geen tijd hebt om langs te gaan en de cadeaus liever in de brievenbus doet, moet je kiezen voor goed verpakkingsmateriaal. Zo kun je brownies beter verpakken met folie voor je ze door de bus gooit. Zo’n folietje vangt het vet en vocht van de brownies goed op zonder het verpakkingsmateriaal te verpesten. 

Brievenbusdozen zijn de beste manier om je chocoladeversnapering veilig op de deurmat te brengen. Bij Rotimshop.nl ben je verzekerd van een ruim assortiment aan brievenbusdozen. Wie veel verjaardagen in het vooruitzicht heeft een geen tijd heeft om overal persoonlijk een bezoekje te brengen, kan brievenbusdozen ook laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Zo lijkt het toch een beetje alsof je erbij was.

https://www.rotimshop.nl/