Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

Een lage instapfiets

Een fiets met een lage instap is ideaal in het geval dat u minder mobiel bent. Op deze manier hoeft u niet uw been over het frame van de fiets te gooien en stapt u gemakkelijk op om te fietsen. Middels deze blog leggen we u graag uit wat de voordelen zijn van een fiets met een lage instap. 

Lage instap, hoe bedoelt u precies?

Een fiets met een lage instap heeft een fietsframe dat lager zit dan bij een gewone fiets. Op deze manier maakt de fiets het mogelijk voor u om altijd beide voeten op de grond te zetten terwijl u op het zadel zit. Een frame met deze instap is erg gemakkelijk in het gebruik. Instapfietsen zijn perfect voor als u wat ouder bent of als ouder zijnde ervan geniet om uw kinderen op de fiets te vervoeren.

Stevig in uw schoenen staan

Zoals eerder genoemd, kunt u dus altijd beide benen aan de grond zetten, zonder van het zadel af te gaan. Het speciale lage frame zorgt ervoor dat u een ergonomische zithouding aanneemt tijdens het fietsen, waardoor elke fietsrit erg comfortabel is. Doordat het zwaartepunt van een fiets met een lage instap iets lager ligt dan bij een gewone fiets, is het fietsen ook nog eens een stuk stabieler. Handig als het hard waait en het moeilijk is om evenwicht te houden.

Is dit de nieuwe fiets die u zoekt?

Wij kunnen ons voorstellen dat een fiets aanschaffen altijd spannend is. Het is belangrijk dat u zichzelf goed laat informeren over de verschillende modellen en een proefritje maken is nooit een straf. Hiermee kunt u een indruk krijgen van een instap fiets en of deze voor u weg is gelegd. U kunt bij Roto Tweewielers een afspraak maken om een gratis proefritje te maken. Tijdens deze afspraak staat er een fietsspecialist voor u klaar die u kan helpen bij het uitzoeken van de perfecte fiets. Vergeet niet om een goede fietsbel aan te schaffen!

https://www.rototweewielers.nl