Internet Marketing Audit
Image default
Mode en Kleding

De meest iconische en meest gekopieerde laarzen

Ze zeggen dat imitatie de meest oprechte vorm van vleierij is, en er is een reden waarom UGGs dames en herenschoenen de meest geïmiteerde laarzen ter wereld zijn. Je bent nooit ver weg van deze iconische stijl, vooral in de herfst en de winter, ook wel UGG-seizoen. De gezelligste laarzen die je bezit en een stijl waar zo velen niet zonder kunnen, wij zijn grote fans van de pluisjes.

Om je te helpen bij de aankoop van je eerste paar of om je oude gelovigen op te knappen, bekijk je onze UGG-kopersgids met advies over de maatvoering, de pasvorm en de verzorging.

UGG werd in 1978 opgericht op de meest onwaarschijnlijke plaats; Zuid-Californië. Opgericht door de Australische surfer Brian Smith en zijn vriend Doug Jenson, verenigde het duo een liefde voor Australisch vakmanschap en sheepskin, met de relaxte, relaxte houding van Cali. Terwijl de laarzen in het begin aan populariteit wonnen binnen de surfergemeenschap van Californië, werden ze snel opgepikt door atleten tijdens de Olympische Winterspelen en vervolgens door ons, en vonden ze hun weg naar onze reguliere winterkleding.

In de loop der jaren zijn ze geliefd geworden bij de sterren, waaronder Oprah Winfrey, Blake Lively, Alexa Chung en zelfs Leonardo DiCaprio. Ze zijn zelfs te zien geweest in Vogue, hebben tijdens de New York Fashion Week op de catwalk gelopen en hebben collabs gedaan met ontwerpers als Jimmy Choo en Swarovski. Dus je knusse laarzen hebben een high fashion geschiedenis.

De klassieke UGG laarzen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit schaapsvacht met een voering van natuurlijke wol die geweven is in een duurzame rugzijde voor die kenmerkende pluizige binnenkant. De zool van UGGs is hun kenmerkende treadlietzool die zorgt voor extra demping en tractie op natte oppervlakken, perfect voor koude winterochtenden.

De kwaliteit van hun schapenvacht is echt wat UGG speciaal maakt. Hij wordt uitgebreid gecontroleerd om de kwaliteit te garanderen en vereist een ‘stand up’-dikte rond het hele stuk om de duurzaamheid en het luxueuze gevoel te garanderen. Over het algemeen wordt de schapenvacht tijdens het proces zes keer gecontroleerd, dus alleen de hoogste kwaliteit materiaal maakt de snede.