Internet Marketing Audit
Image default
Mode en Kleding

Dit is het gemiddelde aantal bh’s bij een vrouw in de kast

Dit is het gemiddelde aantal bh’s bij een vrouw in de kast

Dat een vrouw allerlei verschillende bh’s in de kast heeft hangen, dat is natuurlijk geen geheim. Maar hoeveel dit er daadwerkelijk zijn, dat is voor veel vrouwen vaak een enorme vraag. Waar de één er namelijk 2 of 3 heeft, is de ander dol op lingerie en heeft er misschien wel 10. Kortom, wat is nu het gemiddelde aantal bh’s wat een doorsnee vrouw in ons land in de kast heeft hangen? Om je een idee te geven, hebben we ze eerst opgesplitst in een 3-tal categorieën. De eerste is de ‘normale’ bh, ten tweede de bikini en uiteraard ook niet te vergeten is de sport bh. Dus ben jij benieuwd of het aantal bh’s wat jij in de kast hebt liggen onder of boven het gemiddelde zit? Lees dan snel verder!

Reguliere BH

De meeste vrouwen dragen iedere dag een bh. De één heeft de voorkeur voor een bh met push up, waar de ander liever een bralette heeft. Kortom, iedereen heeft een andere smaak. Toch zien we, dat wanneer we gaan kijken naar het gemiddelde, dit reuze meevalt. Een gemiddelde vrouw in ons land heeft namelijk zo tussen de 3 en 5 bh’s in de kast liggen. Daarbij ook nog de kanttekening dat er vaak maar 2 echt worden gedragen. Je kunt je voorstellen, dat wanneer een bh lekker zit, je deze niet snel verwisseld voor een andere bh. Kortom, hoeveel heb jij er in de kast hangen? Zit je boven, onder of misschien wel exact op het gemiddelde?

Sport BH

Dat sporten een steeds belangrijker onderdeel wordt van ons dagelijks leven, dat is wel te zien aan de verkoop van het aantal sportbh’s. Vooral de sport bh high support is bij veel vrouwen ontzettend in trek. Deze bh heeft enkele gelijkenissen met onder andere een zwangerschapsbh en zorgt er ook voor dat je borsten niet tot nauwelijks kunnen bewegen. Wel zo prettig wanneer je fanatiek aan het sporten bent. Je zit er dan natuurlijk niet op te wachten dat je borsten alle kanten op bewegen waardoor je afgeleid raakt of nog erger last krijgen van je lichaam.

Bikini

De laatste in deze rij is de bikini. Ondanks het feit het in Nederland maar een paar weken vaak echt warm genoeg is voor het dragen van een bikini, gaan wij Nederlanders uiteraard jaarlijks natuurlijk ook massaal op vakantie. Mede hierdoor zien we ook dat de gemiddelde vrouw allerlei verschillende bikini’s in de kast heeft liggen. Het gemiddelde ligt zelfs boven dat van de normale BH. Een gemiddelde vrouw heeft namelijk vaak tot wel 5 verschillende soorten bikini’s in de kast liggen! Hoor jij daar ook bij?

 

Gerelateerde artikelen

Hoe schadelijk is de mode-industrie voor het milieu?

Backpacken met alleen een rugzak, hoe doe je dat toch?

De meest iconische en meest gekopieerde laarzen