Internet Marketing Audit
Image default
Aanbiedingen

Handige stappen voor een content audit te combineren met een SEO audit

Als je een website hebt, is het belangrijk om deze regelmatig te controleren op fouten. Een manier om dit te doen is door een content audit en een SEO audit te combineren in een online strategie. Dit zijn twee verschillende soorten audits, maar ze kunnen samen worden gebruikt om een website gezond te houden.

 

De content audit

Een content audit is een grondige controle van alle content op een website. Dit omvat tekst, afbeeldingen, video’s, audio, enzovoort. Het doel van een content audit is om ervoor te zorgen dat alle content op de website relevant, up-to-date en accurate is.

 

De SEO audit

Een SEO audit is een grondige controle van hoe een website scoort in de zoekmachines. Het doel van een SEO audit is om ervoor te zorgen dat een website zo goed mogelijk scoort in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

 

Combinatie maken van Content en SEO audit

Om deze twee audits te combineren, moet je eerst een content audit uitvoeren. Zoek naar fouten en onvolkomenheden in de content en maak vervolgens een plan om deze te corrigeren. Wanneer je klaar bent met de content audit, voer je een SEO audit uit. Kijk naar de manier waarop de website scoort in de zoekresultaten en probeer deze te verbeteren.

Als je deze twee audits combineert, kun je ervoor zorgen dat je website gezond blijft en goed scoort in de zoekresultaten. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je website bezoekers aantrekt en converteren in klanten.

 

SEO specialist inschakelen voor een SEO audit

Wanneer je ervoor kiest een SEO specialist in te schakelen voor een SEO audit, krijg je een uitgebreid advies over de technische en inhoudelijke aspecten van jouw website. De SEO specialist gaat na of de website voldoet aan de eisen die search engines stellen en of de website optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die zoekmachines bieden.


Ook kijkt de specialist naar de manier waarop de website promoot wordt op sociale media en andere websites. Tot slot gaat de SEO specialist ook in op de concurrentie die je hebt op het internet.

Als je een SEO specialist inschakelt, kan je er dus vanuit gaan dat je een uitgebreid advies krijgt over de technische en inhoudelijke aspecten van jouw website.