Internet Marketing Audit
Image default
Beauty en verzorging

Hoe is het mogelijk dat haaruitval na corona ontstaat?

Haaruitval na corona is niet prettig je krijgt er namelijk een kale plek op hoofd van. Het lichaam moet veel moeite doen om te herstellen van het coronavirus. Dit is natuurlijk een grote belasting. Helaas is het een steeds grote wordend probleem. Hoe haarverlies ontstaat en of hier een oplossing voor is, daar zal je nu achter komen.

Wat is de oorzaak van haaruitval na corona?

Als je negatief getest bent op het coronavirus betekent dit dat je lichaam niet direct meer tegen het virus hoeft te strijden. Het betekent echter niet dat de klachten over zijn. Er bestaat namelijk iets genaamd “post-covid klachten”. Dit zijn klachten die je nog houdt nadat je genezen bent van het virus. Haaruitval na het hebben van corona ontstaat voornamelijk door de stress die het lichaam ervaart om zich te weren tegen het coronavirus. Je hebt in je zieke periode een verzwakt immuunsysteem, je eet waarschijnlijk weinig en je komt niet buiten. Een tekort aan vitamine-D en B12 is dus reëel en dat draagt bij tot haarverlies.

Is er een oplossing voor de kale plek op hoofd?

Jazeker is die er. Een haarreconstructie zal je uit de brand helpen. Een haarreconstructie is een op maat gemaakte reconstructie van jouw eigen haar die lokaal op een kale plek op hoofd geplaatst kan worden. Eerst wordt jouw eigen haar grondig onderzocht. Nadat het onderzoek is afgerond gaan de specialisten met echt haar een exacte replica maken van jouw haarkleur, lengte en haarstructuur zodat deze perfect past bij je echte haar. Voorheen voelde je je waarschijnlijk onzeker over je uiterlijk. Met een haarreconstructie die speciaal voor jou gemaakt is hoeft dit niet meer. Je kan weer mooi stralen en jezelf weer trots aan de wereld vertonen. Goed om te weten, ben jij nou een fanatieke sporten? Dat is geen probleem je kan gewoon je sport blijven beoefenen met een op maat gemaakte reconstructie, het zal je niet in de steek laten en schade oplopen.