Internet Marketing Audit
Image default
Beauty en verzorging

Wat heb je nodig om je haar optimaal te verzorgen?

Kappers houden van goed verzorgd haar. Stel je gaat naar een kapper Amsterdam, dan zal die het erg waarderen als jij goed met je haar omgaat. Gezond haar werkt voor een kapper namelijk erg fijn. Maar het verzorgen van je haar kan ook nog best complex zijn. In dit artikel staat daarom beschreven welke producten je nodig hebt om je haar goed te verzorgen zodat de kapper Amsterdam eenvoudig zijn werk kan doen als jij langskomt.

Hoe kom je aan gezond haar?

Om te beginnen moet er natuurlijk eerst antwoord op deze vraag worden gegeven. Om gezond haar te krijgen zijn er een aantal factoren in het spel. Ten eerste je genetica, dit is iets waar je niks aan kan doen. Sommige mensen hebben eenmaal dat geluk. Gelukkig zijn er ook factoren waar je direct wat aan kan doen. Een goede haarroutine bijvoorbeeld. Was het haar niet te heet, gebruik kwalitatief goede haarproducten en föhn het haar niet te vaak.

Welke producten zullen mijn haar gezonder maken?

Om te beginnen is het verstandig om een milde shampoo aan te schaffen die niet sterk schoonmaakt. Een milde shampoo is juist geschikt voor de klus. Een milde shampoo heeft maar een pH-waarde tussen de 4,5 en 5,5 een lagere ph waarde betekent dat het haar minder snel beschadig wordt tijdens het wassen. Een voeden haarmasker is ook een aanrader. Dit is een haarmasker wat goede vitamines en mineralen voor het haar bevat.

Wat beschadig mijn haar?

Dingen die het haar beschadigen staan hieronder weergegeven:

–          Hitte

–          Agressieve chemische middelen met een hoge pH

–          De zon

–          Dingen die knellen of trekken aan haren trekken

Wil jij geknipt worden door iemand die jou het beste kan helpen met jouw persoonlijke haarverzorging? Ga dan eens langs bij Ron Hairstudio. Ron Hairstudio in Amsterdam is specialist op het gebied van haarverzorging.