Internet Marketing Audit
Image default
Bedrijven

Een camera ter bescherming van je huis is geen overbodige luxe

In een rap tempo blijft alles om ons heen veranderen. De afgelopen 40 jaar is technologie gegroeid en wij groeiden mee. Binnen no time waren we gewend geraakt aan kleuren televisie en mobiele telefonie. Begin jaren 90 kwam daar wat nieuws bij, internet. Dit medium had aan het begin niet veel support en veel mensen dachten zelfs dat het internet tegen de jaren 2000 weer was verdwenen. Dat is niet gebeurd en tegenwoordig maken we nog steeds gebruik van dit medium. Over de jaren heen is het internet wel steeds kwetsbaarder geworden en zijn belangrijke gegevens van personen eenvoudig te achterhalen. Online ben je dus niet meer veilig maar hoe zit dat met offline veiligheid?

De wereld is (iets) veiliger

De wereld die wij vandaag de dag kennen is verre van veilig. Om de wereld volledig onveilig te noemen is ook weer overdreven. Zo moesten vele mensen vroeger dagelijks voor hun leven vrezen door ziektes, bandieten of vijandige mensen. Tegenwoordig zit dit anders in elkaar en is iedereen veel beter beschermd. Toch zijn er nog veel delen in de wereld waar het heel gevaarlijk is en dagelijks moorden plaatsvinden. Nederland is gelukkig niet zo’n land. Hier gebeuren vooral kleine misdaden dagelijks zoals inbraken, kleine diefstallen van lokale winkels etc. Echter zijn de laatst genoemde misdrijven de afgelopen jaren steeds meer toegenomen.

Bescherm je voordeur met een camera

Inbreken komt veel voor in Nederland. Zoals we in vorige paragraaf al aangaven is dit de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Het wordt daarom steeds belangrijker om jezelf en je gezin te beschermen tegen deze misdaden. Verre weg de meeste inbraken gebeuren als jij niet thuis bent. Daarom wordt het al jaren afgeraden om social media vol te gooien met foto’s van je vakantie. Misschien een leuke verassing voor je volgers, maar wanneer jij thuis komt ligt er misschien ook wel een verassing voor je te wachten. Buiten deze tip kun je nog veel meer doen om je huis inbraakbestendig te maken. Zo kun je gebruik maken van een anti-inbraakstrip of een dievenklem om je huishouden te beschermen. Het wordt aangeraden om deze vooral op je voordeur te plaatsen, omdat veel inbrekers binnen komen via de voordeur. Wil je meer controle en makkelijker inbrekers afschrikken? Maak dan gebruik van een voordeurcamera om ongewenste bezoekers af te schrikken. Deze camera maakt het mogelijk om met enkele knoppen je hele huis te beschermen en een melding te doen.

https://comfocare.nl/voordeurcamera