Internet Marketing Audit
Image default
Vakantie

6 dingen te doen in Playa de Las Américas

Playa de Las Américas is een resort, gelegen aan de kust van Tenerife. Dit is het grootste Spaanse eiland en wordt vaak bezocht door toeristen. Bij Playa de Las Américas kun je veel activiteiten doen, zowel watersport als avontuurlijke dingen, afhankelijk van jouw voorkeur.

Je verveelt je niet in dit resort, er zijn verschillende opties. Je kunt een goedkope auto huren, vergelijk van tevoren verhuurbedrijven voor de beste opties. Je vindt veel verhuurbedrijven op Tenerife.

Top 6 dingen te doen in Playa de Las Américas

Er is een variëteit aan activiteiten te doen in Playa de Las Américas. We zullen de meest leuke en avontuurlijke activiteiten bespreken.

1.    Surfles in een groep

Surfen is één van de meest favoriete activiteiten voor mensen die van watersport houden. Het is erg avontuurlijk en toeristen kunnen vaak de prachtige stranden niet weerstaan. Playa de Las Américas biedt groepslessen surfen. Hier kun je in een veilige en beschermde omgeving leren surfen.

2.    Bootfeest

Heb je je weleens een feest op een boot voorgesteld? Dit is één van de meest gave ervaringen in Playa de Las Américas. Er zijn speciale boten ontwikkeld voor feesten met grote groepen. Dit is één van de activiteiten die je niet mag missen.

3.    Licht en muziek fontein

Dit is één van de mooie fonteinen in het hart van Playa de Las Américas. De fontein reflecteert verschillende kleuren, een genot voor de ogen. Je kunt ook luisteren naar ontspannende muziek, je zult je als herboren voelen. Veel bezoekers bezoeken deze fontein vanwege de charmante look.

4.    La Milla De Oro

Dit is één van de beste plekken om te winkelen in Playa de Las Américas. Het is een straat die bestaat uit verschillende winkels met allerlei typen accessoires. Je komt ook veel restaurants en bars tegen. De beste plek om een leuk souvenir te kopen voor jouw geliefden. Het is handig om een auto te huren om hier te komen.

5.    Scuba duiken

Scuba duiken is ook een watersport activiteit, beroemd onder mensen die op zoek zijn naar avontuur. Je kunt in Playa de Las Américas scuba duiken. De beste manier om het zeeleven van de Canarische Eilanden te ontdekken.

6.    Jetskiën

Dit zal één van de gaafste activiteiten van je leven zijn. Jetskiën is een bekende activiteit in Playa de Las Américas. Je kunt dit ook in groepen doen.

Laatste woorden:

Hierboven staan een aantal van de leukste activiteiten in Playa de Las Américas beschreven. Er zijn nog veel meer activiteiten te doen. Het is één van de meest veilige plekken voor toeristen en de beste plek voor watersport activiteiten. Het huren van een auto is de beste opties, meer info hier: https://www.autospanje.nl/nl-stad-playa-de-las-americas-canarische-eilanden/. Vergelijk huurauto’s van verschillende bedrijven zodat je de beste huurauto kunt kiezen. Vergelijk autoverhuurbedrijven zoals National, Thrifty, Europcar, Budget, Enterprise, Hertz, Firefly, Avis, Sixt, Goldcar, Surprice, Dollar, InterRent, Alamo en Flizzr.

https://www.autospanje.nl