Internet Marketing Audit
Image default
Vakantie

Glamping Italië

Dat Italië een briljant vakantieland is, dat zal niemand verbazen. Toch valt er ook in Italië nog een hele wereld aan vakantiepret te ontdekken. Hoe? Door dit jaar eens niet te gaan voor een pension of B&B, maar te genieten van de glamping.

Italië, oh, Italië

Pittoreske dorpjes, glooiende landschappen waarin heuvel na heuvel het oog pleziert, spiegelgladde meren en heerlijke stranden. Italië heeft het. Er valt zoveel te zien en te beleven. Ga cultuur snuiven en ontdek de geschiedenis in steden als Florence, Venitië en natuurlijk Rome. Zoek verkoeling op het water op het Gardameer, of wandel op je gemak door één van de kleine plaatsjes op Sicilië. Proef de lokale wijnen en geniet van de Italiaanse keuken. De échte Italiaanse keuken, niet dat spul dat je soms laat thuisbezorgen.

Glamping: luxe buitenleven

Een vakantie in Italië is altijd leuk. Maar wat het extra leuk maakt, is als je een accommodatie boekt die je helpt één te worden met het land. Dat is waarom glamping in Italië zo populair is. Je zou glamping kunnen zien als een combinatie van hotel en kamperen.

Huh?

Het klinkt raar, maar toch is hetz o. Want bij glamping verblijf je in een enorm luxe kampeeraccommodatie op een camping van topkwaliteit. Je zit bijna de hele dag in de buitenlucht, waardoor je Italië echt tot je kunt laten doordringen. Je staat op als de zon opkomt en wordt wakker wanneer je wilt. Precies zoals bij kamperen. Maar bij glamping heb je niet de nadelen van het kamperen. Je hoeft geen tent op te zetten. Jouw safaritent, lodge of tinyhouse staat namelijk al klaar wanneer je op de glamping incheckt. En je glamping accommodatie is ook nog eens van alle gemakken voorzien: goede bedden (in gescheiden slaapkamers), een leefgedeelte, een eenvoudige keuken en vaak zelfs eigen sanitair!

Je accommodatie op de glamping heeft alle comfort zoals je die ook zou mogen verwachten van een klein hotel in Italië. Maar dan wél met véél meer ruimte, frisse lucht en gezelligheid. Oh, en natuurlijk heeft je glamping ook een fijn zwembad.

Een glamping voor iedereen

In Italië is een glamping voor iedereen. Of je nu aan de kust wilt verblijven, bij een meer of juist op een van de romantische eilanden van het land. Je kunt de glamping zelfs gebruiken als uitvalsbasis om Rome te leren kennen.

De vraag is alleen: waar moet je zoeken om de juiste glamping te vinden? Het antwoord is eenvoudig: de beste glamping in Italië vind je op Glamping.com.