Internet Marketing Audit
Image default
Vakantie

Camping Bled

In het noorden van Slovenië ligt een meer. Het meer van Bled. Dit meer staat bekend om de idyllische Mariënkirche gebouwd op een klein eilandje in het midden van het meer. Aan de oostelijke oever van het meer vind je de stad Bled (waar het meer haar naam aan te danken heeft), met het beroemde Kasteel van Bled. Dit kasteel is eeuwenoud. De eerste vermelding is in een tekst uit het jaar 1004. Keizer Hendrik II gaf het kasteel toen als cadeautje aan bisschop Albuin I van Brixen.

Bled is het walhalla voor de toerist, of je nu houdt van lekker chillen aan het water, of juist van avonturen.

Het meer, de historische stad en het kasteel zijn echte toeristische trekpleisters. Toeristen wandelen door het park of flaneren over de wandelpromenade. Of ze zijn lekker actief bezig in het outdoorcentrum of op de Bled Golf Club uit 1937. Ook een excursie naar het vlakbij gelegen Triglav Nationaal Park met haar snelstromende rivieren en beroemde kloven ligt voor de hand.

Camping Bled als thuisbasis

Hotels en pensions in Bled zijn veelal volgeboekt. En als er nog een plekje vrij is, is een overnachting vaak onbetaalbaar. Gelukkig kun je ook terecht op de River Camping in Bled. Hier slaap je in een luxe kampeeraccommodatie, zoals een safaritent of lodge. Wat dacht je van de luxe Alpine Lodge. Met ruim 32 vierkante meter biedt deze lodge genoeg ruimte voor 5-7 personen. Je hebt hier niet alleen twee slaapkamers, maar ook een grote badkamer met toilet, een complete keuken en zelfs een vaatwasser. Dat scheelt tijd, waardoor je lekker kunt chillen voor de tv.

De camping ligt op een prachtig schiereiland en wordt aan alle kanten omringd door ruige natuur. Ga lekker wandelen door de bossen, suppen over het meer of lekker luieren aan de rivieroever. Of maak gebruik van de extra voorzieningen, zoals de e-bike verhuur. Je kunt ook sportartikelen huren, jezelf inschrijven voor een van de vele workshops, tours of deelnemen aan een proeverij.

Op de camping in Bled is zó veel te doen, de kans is groot dat je nog een keer terugkomt!