Internet Marketing Audit
Image default
Bedrijven

Een goedkope slotenmaker Den Haag?

Voor het vinden van een goedkope slotenmaker Den Haag moet je niet alleen de prijzen vergelijken, want zo eindig je uiteindelijk met een behoorlijk hoge rekening. Eerst moet je de diensten vergelijken en de kwaliteit ervan tot in verhouding met de prijs. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het meestal ook zo.

Kwaliteit van de diensten

Het is dus verstandig om altijd te letten op de kwaliteit van de diensten en hier kun je makkelijk achter komen. Door de naam van het bedrijf in Google in te voeren krijg je pagina’s vol met ervaringen en of klachten van eerdere klanten. Zo krijg je dus al snel een druk wat het kwaliteit is. 

Prijs

Bij buitensluiting de deur openen kost tussen de 60 en 80 euro als het niet op slot zit. Goedkoper dan 60 euro kan niet en is dan meestal dan ook niet waar. Een malafide slotenmaker zal bijvoorbeeld aan de telefoon zeggen dat het 35 euro gaat kosten bijvoorbeeld. Eenmaal op locatie blijkt het alleen de voorrijkosten te zijn en opeens krijg je een rekening van een paar honderd euro. Het is al veel mensen overkomen en er zijn dan ook veel verhalen hierover te vinden. Laat je daarom goed informeren en vraag altijd naar de totaalprijs inclusief voorrijkosten.