Internet Marketing Audit
Image default
Zakelijk

Het juiste linkbuilding pakket kopen

Als je een website hebt, kun je er eigenlijk niet aan onderuit om aan linkbuilding te doen. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel websites dat je letterlijk moet strijden om gevonden te worden door mensen die op het internet surfen. Stel, je hebt een website over dierenvoeding. Wanneer mensen op het internet zoeken op ‘dierenvoeding’, zullen er duizenden, dan wel niet tienduizenden websites naar boven komen. Mensen zullen de eerste website die ze interessant lijkt aanklikken en zullen nooit naar de verdere pagina’s gaan om te kijken welke websites daar staan. 

De meeste stemmen verzamelen

Zoals je waarschijnlijk begrijpt, is het dus belangrijk dat je hoger in de resultaten komt wanneer mensen op ‘dierenvoeding’ zoeken. Dit bereik je dus door middel van een linkbuilding pakket kopen. Linkbuilding is het verkrijgen van links op externe websites die weer naar jouw website verwijzen. Google beschouwt al deze links als stemmen voor jouw website. Hoe meer stemmen jouw website krijgt, hoe hoger jouw website in de resultaten zal komen.

Bij linkbuilding is het belangrijk dat de links van kwaliteit en relevantie zijn. Hoe hoger de relevantie en kwaliteit, hoe zwaarder de stem als het ware meetelt. Het gaat bij een linkbuilding pakket kopen dus niet om het kopen van het pakket met de meeste links, maar het pakket met de meeste variatie en kwaliteit.