Internet Marketing Audit
Image default
Bedrijven

Urenregistratie online bijhouden wordt zwaar onderschat

Het bijhouden van een urenregistratie online is belangrijk voor elk bedrijf, groot of klein. Het is voor werkgevers belangrijk om te zien in welke werkzaamheden veel tijd verloren gaat. Zo kan in de toekomst rekening gehouden worden hiermee. Een urenregistratie kan misschien als werknemer aanvoelen als een manier om in de gaten gehouden te worden, maar dat is absoluut niet het doeleinde hiervan.

 

De voordelen van gewerkte uren online bijhouden

–          Altijd overzicht

Alle zaken over de uren op één plek verzamelen en hier altijd toegang tot hebben, ideaal. Het is handig om alles direct bij de hand te hebben. Elke moment van de dag de mogelijkheid hebben om een snel overzicht te zien van allerlei uitgevoerde taken en de tijd die het in beslag heeft genomen.

–          Effectief en snel

Nooit meer papiertjes kwijt raken of overuren vergeten door te geven. Alles werkt makkelijker en sneller dan op papier, daarbij is het ook nog eens duurzaam doordat je geen papier meer gebruikt voor de urenregistratie.

–          Delen is makkelijker dan ooit

Gewerkte uren doorsturen in een handomdraai, super snel en altijd bij de hand. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om werkuren door te sturen of te ontvangen. Omdat het volledig digitaal is, gaat er geen data verloren.

Elke ZZP’ er zou een urenregistratie online moeten bijhouden

Je leest het goed, elke ZZP’ er zou er goed aan doen gebruik te maken van een urenregistratie online. Als gewerkte uren digitaal worden bijgehouden weet je zeker dat je ook daadwerkelijk uitbetaald krijgt voor de uren waar je hard voor werkt. Ook kun je zien of je ergens onnodig veel kostbare tijd aan besteed hebt, deze kennis kun je dan weer meenemen wanneer je een volgende planning gaat maken.

https://keeping.nl/urenregistratie