Internet Marketing Audit
Image default
Internet marketing

Verven met white wash verf

In deze tijd van quarantaine krijgen wij de rust en de gelegenheid om dingen te doen waar we normaal niet aan toe komen. Eindelijk hebben we echt de tijd om op te ruimen, om spullen weg te geven, om kapotte dingen weer heel te maken en om eens goed schoon te maken. Wanneer je huis weer een beetje leefbaar is, kom je erachter dat je huis eigenlijk wel aan een opknapbeurt toe is. Al heel lang kijk je tegen dezelfde kleuren, meubels en vloer aan. Er is geen betere tijd om te werken aan je huis dan vandaag.

 

Allereerst is een goede voorbereiding altijd weer het halve werk. Van te voren moet je weten welke verf je gaat gebruiken. Als je binnenshuis gaat schilderen, dan is de verf van Moose Färg echt een aanrader, deze verf is namelijk oplosmiddelvrij, hij stinkt niet, is verkrijgbaar in vele mooie Zweedse kleuren en hij is van hoge kwaliteit. Vervolgens bedenk je welk oppervlakte je wil gaan beschilderen. Gebruik voor deze verf altijd een kwast of een roller en geef de verf lang genoeg de kans om te drogen voordat je een tweede laag schildert. Een laatste onderdeel van de voorbereiding is om alles af te plakken en zelf kleding aan te doen die vies mag worden.

 

Nu alles gedaan is, is er nog heel veel soorten verf waar je uit kan kiezen. Een van de mogelijkheden is de white wash verf van Moose Färg. Deze verf is een mooie matte verf die geschikt is voor binnen en buiten. Het levert een waar over het hout heen op, waardoor je de structuur van het hout blijft zien. Dit is dus een hele mooie optie om dingen van hout mee te beschilderen: je blijft het hout zien, maar je neutraliseert het wel. Als je iets anders dan hout wil beschilderen, hebben wij ook prachtig palet aan Scandinavische kleuren verf, neem bijvoorbeeld een mooie matte muurverf. Bij Moose Färg is er voor ieder wat wils!

https://www.moosefarg.nl/