Internet Marketing Audit
Image default
Electronica en Computers

Welke fouten maken veel Nederlanders bij het gebruiken van de wasmachine

In het huishouden volgen we bepaalde routines. Sommige zijn overgenomen door ouders, anderen zijn ontwikkeld door anderen. Vooral bij het wassen van kleding kan het mis gaan. Wil je weten wat voor wasmachines allemaal voordelig zijn? Kijk dan eens naar de LG wasmachines op Witgoedland, daar staan alle aanbiedingen vaak online.

Ongeveer 95 procent van de Nederlandse huishoudens heeft een wasmachine – en soms meer, soms minder efficiënt. De wasmachine halfvol inschakelen? Was het wasgoed te warm? Gebruik te veel wasmiddel? Start een onnodige voorwas?

Als u de volgende fouten vermijdt, kunt u veel geld, water en elektriciteit besparen en tegelijkertijd het milieu en het klimaat beschermen. En je kleren trouwens ook.

Wasmachinefout # 1: Gebruik de wasmachine alleen als hij vol is

Schakel uw wasmachine alleen in als deze vol is. Wie huurt halfgevulde machines, omdat juist dat een rood T-shirt mist, verspilt dus energie, water en wasmiddel. Beter: verzamel kleurrijke was en lichte was apart en was daarna als de machine vol is.

Wasmachinefout # 2: Was je normale was veel te warm

Voor normaal ondergoed zoals spijkerbroeken, T-shirts of sweaters voldoende 30, 40 graden maximaal om ze schoon te krijgen. Alleen bij ondergoed, handdoeken en sterk vervuild (baby) wasgoed is het aan te raden om op 60 graden te wassen. In de 90-graden instelling kunt u de wasmachine veilig vergeten. Omdat hoe hoger de temperatuur, hoe hoger het energieverbruik – en hoe hoger het energieverbruik, hoe duurder het voor u zal zijn.

Wasmachinefout # 3: gebruik te veel wasmiddelen

Veel helpt veel? Integendeel! Te veel wasmiddel kan het milieu schaden. Ten eerste moet nog steeds het beste eco-reinigingsmiddel worden gemaakt, verpakt en uit het afvalwater worden verwijderd. Om de inspanningen en de impact op het milieu te verminderen, moet u daarom altijd zo spaarzaam mogelijk reinigingsmiddelen en reinigingsmiddelen gebruiken.

Ten tweede, redelijk moderne wasmachines detecteren wanneer er te veel wasmiddel is gebruikt en compenseren dit met extra spoelingen en grotere hoeveelheden water. Als gevolg hiervan duurt het wasproces onnodig lang en verspilt de wasmachine energie. Het is echt de moeite waard om de doseerinstructies voor de reinigingsmiddelen te volgen.

https://witgoedland.net